Nie polecam (1) Ledwo podszedłem do rejestracji a pani zza lady krzyczy - 100 zł! Opóźnienie... Marek Polecam doktora Piotra Gołębiowskiego (1) W listopadzie miałem wszczepiane soczewki restor. Od samego początku zajmował... Andrzej wysoka jakość konsultacji (1) Po wnikliwym badaniu pryz użyciu nowoczesnej aparatury uzyskałem... Stanisław Kmieciak
Pani Aleksandra Majka- Szarłowska - najlepsza! (1) Miałam przyjemność już kilkakrotnie być badaną i konsultować się z panią Olą... Joanna Opinia o lekarzu (1) Trafiłem do Pani doktor Aniśko-Słomińskiej po tym, jak u mojego brata doktor... Karol Polecam zdecydowanie, cała rodzina zadowolona (1) Bardzo polecam, obsługa na piątkę, pacjent traktowany jak człowiek ;) Bardzo... Halinka Pani Dr jest miła jak dostaje $ (1) Pani Dr jest miła jak dostaje $ w innym wypadku atmosfera już nie staje się... xxx asortyment (1) Jedyną rzeczą na minus w w/w salonie jest coraz gorszy wybor oprawek... Ł Polecam. Tanio i profesjonalnie. (1) Mam bardzo mocne szkła a tym samym nie jest to tani zakup. Objeździłam pół... Gosia Super (1) Szczerze polecam ten salon optyczny. Bardzo duży wybór oprawek dla mlodzieży... milia szczerze polecam (1) Od wielu lat korzystamy rodzinnie z porad u dr. Szulca. Pan doktor to... Ania Omernik Skandal, bezczelność, opieszałość. (2) byłem klientem od lat, ostatnie wykonanie usługi to skandal, okulary, w... pozdrawiam klient g**no Nie polecam - Okulistyka NFZ (1) Okulistyka - nie polecam w przypadku świadczeń w ramach NFZ. Opinia ta wynika... Sylwia Prawdziwa Lepsza Jakość Życia (1) Polecam z czystym sumieniem ARTLIFE . 21 lipca miałam zabieg i wada jaką... Joanna Cieszę się ostrym wzrokiem (1) 29 kwietnia miałem zabieg metodą SBK LASIK, wada krótkowroczność -4,75 i... Joanna Polecam wszystkim (3) Dziś mijają dokładnie 2 miesiące od dnia, w którym Pan doktor Piotr... Marzena J Gabinet Visus godny polecenia!!! (1) Profesjonalna obsługa w badaniach i doborze okularów. Dziękuję Pani doktor... A.Olszewski OROPEDIA - ARSTROSKOPIA KOLANA (2) Polecam z korzystania usług w klinice Laguna Medical z oddziału ortopedii.... JAREK POLECAM (2) Szczerze POLECAM!! W czerwcu 2014 przeszłam zabieg korekcji wzroku z klinice... Magda Danuta - opinia (1) Bardzo przyjemny, elegancki gabinet. Miła Pani Doktor poświęca pacjentowi... Danuta