soczewki dla dzieci (4) Wybrałam ten salon, ponieważ mieli specjalizować się w dobieraniu soczewek... anna z pełną odpowiedzialnością POLECAM!!! (1) Poradnia okulistyczna OKO jest nie tylko dobrze, nowocześnie wyposażona ale... Dariusz Więcej takich lekarzy! (1) Lekarz z powołania z bardzo dużym doświadczeniem.Poświęca pacjentowi bardzo... Kasia
Polecam INTRACOR (3) Polecam wszystkim ktorzy potrzebuja okularow do czytania. Przeszlam zabieg... Maryla AGATA - opinia (1) JAKO JEDYNA PRZYCHODNIA SZYBKO ZORGANIZOWAŁA TONOMETR DO MIERZENIA CIŚNIENIA... AGATA podziękowania (1) Dziękuję Doktorze :), jestem wdzięczna za rewelacyjny efekt zabiegu korekty... Aśka Polecam (2) Jestem juz po Lasiku. Przyznam, ze balem się bardziej niż moja zona, która... Krzysztof jestem po zabiegu LASIK (1) Przeszłam zabieg korekcji wzroku kilka dni temu i widzę już na prawdę bardzo... Sosnowska Moje oczy są wdzięczne :) (1) Polecam wszystkim borykającym się z problemami z oczami doktora. Świetny... Radek Majcher rewelacyjny doktor (1) jak w temacie, nic dodać nic ująć. Dzięki doktorowi Gołębiowskiemu jestem... Adam Szczęśliwa pacjentka (1) Cieszę się, że trafiłam do doktora Gołębiowskiego, który przeprowadzał u mnie... Mila Recepcja (1) niedawno na recepcji pojawiła sie nowa osoba, jestem nią zachwycony ! Miła,... pacjent Godny polecenia optyk (2) Skorzystałam z okulisty i optyka i muszę przyznać, nigdzie nie potraktowano... W Wspaniały Lekarz (2) 18.12.2012 byłam po raz drugi u dr.Roberta Szulca na wizycie. Jest to... Katarzyna Ż. Świetny specjalista (1) Chcę się podzielić moją opinią o doktorze Staniewiczu, u którego przeszłam... Alicja Moja opinia (1) Najważniejsze jest to, że nie potrzebuję już okularów, widzenie mam ostre jak... Alek dr. okulistka & recepcja (2) witam wiem ze kazdy moze sobie napisac co chce ale wizyta z dzieckiem wypadla... kris szału nie ma (1) Poradnia w dobrym miejscu ale czy zasługuje na rewelacyjne oceny? Wieczne... Ed Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam! zabieg szybki i bezproblemowy, naprawdę warto! Po 16... Kasia Bardzo dobry specjalista (1) Szczerze polecam. Świetnie wyposażony gabinet a Pani dr jest bardzo dobrą... Aleksandra