Opinia (1) Polecam! Profesjonalne wykonanie usługi(okulary),duży wybór... on Ortopedzi (1) Trafiłem do laguny z problemem łąkotki i wiązadła kolanowego. Nie mam żadnych... Ada Polecam (1) Jestem pod regularnymi kontrolami u doktora od 3 lat. Wiem, że to bardzo... Nika
Nowy Wzrok (1) Cieszę się że trafiłam do Nowego Wzroku, bo dzięki zabiegowi, do którego mnie... Aga PROFESJONALISTA!!! (2) Lekarz na najwyższym poziomie i w dodatku przesympatyczny, uczciwy, jeden z... Grzegorz badanie gdX (4) Od tygodnia próbuję sie dodzwonić, aby umówic badanie, ale bezskutecznie. Czy... Alina LASIK (1) Skorzystałem z zabiegu parę miesięcy temu i jestem bardzo zadowolony z... Andrew A JA POLECAM! (1) Pozytywne opinie o p. doktorze nie są wydumane. Leczę się u niego od kilku... zbyszek Liza - opinia (1) Niesamowicie jest obudzić się następnego dnia po zabiegu i po prostu,... Liza A ja nie wierzę i ostrzegam (2) Jeśli chcecie zrobić zabieg to dobrze się zastanówcie.Korektę miałam pięć lat... Katarzyna Rewelacja !!!!! (1) Polecam z całego serca laserową korekcję w Artlife, szybko miło i... Grażyna Nie polecam (1) Po przeczytaniu pozytywnych opinii o dr Staniewiczu poszlam z mama na... Dorota W. dziwnie ale miło :) (2) dawno nie korzystałem z porad specjalistów i tylko dzięki google trafiłem do... mike poradnia w Gdańsku (1) Korzystam z poradni pana doktora w Gdańsku, jestem pacjentką jaskrową.... Majka Wdzięczna pacjentka (1) Jestem bardzo zadowolona, efekt zabiegu niesamowity. Dziękuję zespołowi... Kamila Z okulistami jak z dentystami... (1) ...chodzisz jak coś się dzieje. Szukałem w necie, znalazłem pozytywne opinie... MARIUSZ NZOZ Centrum Okulistyczne Gdańsk, Góralska 13 (1) jestem bardzo zadowolona z lekarzy - czy to pana czy pani; nie czeka się... ania Specjalista (1) Szczerze polecam usługi pana doktora. Korzystam z jego porad od niedawna i... A.Kornacki Zaskoczony ortopedią. (1) Całkiem niedawno i przez przypadek dowiedziałem się, że w Gdyni istnieje... Adam Kornacki jarek - opinia (1) Polecam przychodnie,, obsluga w rejstracji jest bardzo profesjonalna,,,... jarek