ZABIEK CZY NIE? (1) Witam! Nosze się z zamiarem korekcji mojej wady wzroku . Byłem już na... Sławek 29 MASAKRA (1) Witam,od paru tygodni próbuje się dodzwonic do Państwa placówki niestety... gość Wizyta kontrolna (2) Długo czekałem (opóźnienia - nie wiem po co umawiają na konkretne godziny jak... Marcin
odradzam (2) uprzejma rejestratorka ale bardzo niemiła i nerwowa lekarz, która do tego... qba MAGDA - opinia (1) PANI OKULISTKA BARDZO MIŁA. PRZYJAZNA OBSŁUGA. JEDNYM SŁOWEM POLECAM! MAGDA Zabieg na zaćmę - polecam (1) Moja mama miała 2 zabiegi na zaćmę, obsługa bardzo dobra, zwłaszcza... maria mama kacpra - opinia (1) rejestracja telefoniczna jest w poniedzialkii i wotkri od 10 do 14:) mama kacpra Okulista (1) Pan dr T. Kuc - polecam tego specjalistę. Sama Klinika ogólnie na 5. rw Uważam że jest bardzo dobry. (1) Skorzystałem z wizyty lekarskiej w Gdyni w związku z podejrzeniem zaćmy.... wit Opinia (1) Polecam! Profesjonalne wykonanie usługi(okulary),duży wybór... on Ortopedzi (1) Trafiłem do laguny z problemem łąkotki i wiązadła kolanowego. Nie mam żadnych... Ada Polecam (1) Jestem pod regularnymi kontrolami u doktora od 3 lat. Wiem, że to bardzo... Nika Nowy Wzrok (1) Cieszę się że trafiłam do Nowego Wzroku, bo dzięki zabiegowi, do którego mnie... Aga PROFESJONALISTA!!! (2) Lekarz na najwyższym poziomie i w dodatku przesympatyczny, uczciwy, jeden z... Grzegorz badanie gdX (4) Od tygodnia próbuję sie dodzwonić, aby umówic badanie, ale bezskutecznie. Czy... Alina LASIK (1) Skorzystałem z zabiegu parę miesięcy temu i jestem bardzo zadowolony z... Andrew A JA POLECAM! (1) Pozytywne opinie o p. doktorze nie są wydumane. Leczę się u niego od kilku... zbyszek Liza - opinia (1) Niesamowicie jest obudzić się następnego dnia po zabiegu i po prostu,... Liza A ja nie wierzę i ostrzegam (2) Jeśli chcecie zrobić zabieg to dobrze się zastanówcie.Korektę miałam pięć lat... Katarzyna Rewelacja !!!!! (1) Polecam z całego serca laserową korekcję w Artlife, szybko miło i... Grażyna