Recepcja (1) niedawno na recepcji pojawiła sie nowa osoba, jestem nią zachwycony ! Miła,... pacjent Godny polecenia optyk (2) Skorzystałam z okulisty i optyka i muszę przyznać, nigdzie nie potraktowano... W Wspaniały Lekarz (2) 18.12.2012 byłam po raz drugi u dr.Roberta Szulca na wizycie. Jest to... Katarzyna Ż.
Świetny specjalista (1) Chcę się podzielić moją opinią o doktorze Staniewiczu, u którego przeszłam... Alicja Moja opinia (1) Najważniejsze jest to, że nie potrzebuję już okularów, widzenie mam ostre jak... Alek dr. okulistka & recepcja (2) witam wiem ze kazdy moze sobie napisac co chce ale wizyta z dzieckiem wypadla... kris szału nie ma (1) Poradnia w dobrym miejscu ale czy zasługuje na rewelacyjne oceny? Wieczne... Ed Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam! zabieg szybki i bezproblemowy, naprawdę warto! Po 16... Kasia Bardzo dobry specjalista (1) Szczerze polecam. Świetnie wyposażony gabinet a Pani dr jest bardzo dobrą... Aleksandra profesjonalni i z sercem (3) wszystko - badanie i zabieg - jednego dnia, świetni ludzie z obsługi i bardzo... Mirek 3xP (1) pierwszorzędna, profesjonalna, porządna, :) Adam wyleczona (1) Kilka tygodni temu przeszłam u doktora Gołębiowskiego laserową korekcję. 100%... maj_k_a POLECAM LAGUNE MEDICE Z CZYSTYM SUMIENIEM (1) WITAM CHCIAŁAM SERDECZNIE PODZIĘKOWAC ZA MIŁĄ OBŁUGE, BARDZO WAŻNE JEST... maria gdynia Gabinet i szpital w Gdyni. (1) Zapisałam się na wizytę do pana doktora do Laguna Medica w Gdyni. Rejestracja... Marika zabieg witrektomii - dr T. Kuc (1) serdecznie polecam zabiegi witrektomii w klinice wykonuje dr T. Kuc wybitny... pacjentka Piotr - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Raz a dobrze. Jestem 10 m-cy po korekcji laserowej w... Piotr Byłam dzisiaj. (1) Nie mam żadnych kompletnie zastrzeżeń co do obsługi, kompetencji czy sposobu... M. bardzo dobry gabinet (1) dr Stawowy jest profesjonalistą w każdym calu. Do tego bardzo sympatyczna... ambra BEZ APELACYJNIE (1) Muszę przyznać że obsługa lekarska i rejestracji w Lagunie jest na wysokim... Michał Lasik w Nowym Wzroku (4) Witam, po zabiegu jestem ponad dwa miesiące i jestem bardzo zadowolona.... Marylka