POLECAM (1) Wszystkim polecam klinikę Laguna Medical. Korzystam z usług leczenia jestem... Maria doskonały specjalista (1) Korzystam z usług z cała rodzina od 30 lat, zawsze usługi o najwyższym... Jerzy Korekcja (1) Serdecznie dziękuję za cierpliwość, delikatność i bezbolesny zabieg. Długo... Marika
Zamówienia w ich sklepie internetowym (1) Niestety czeka sie ponad tydzien albo i jeszcze dłuzej.Za kazdym razem trzeba... Okularnica Bardzo na plus :) (1) Zapomniałam, no po prostu zapomniałam - tak szybko to się dzieje :)... Meelow Jest w czym wybierać! (1) gdybym wcześniej wiedziała o tym salonie, pewnie częściej kupowałabym... s Życie bez szkieł (4) Jestem bardzo zadowolony z laserowej korekty wzroku. Żałuje, że wcześniej nie... Krzysztof Generalnie zadowolona (2) Szczerze mogę polecić laserową korekcję wzroku w Artlife. Sam zabieg szybki,... M. Nie polecam (3) Witam, Rok temu zakupiłem okulary za pomad 900zł(razem ze szkłami). 2dni temu... miltau@interia.pl polecam (2) Gabinet został mi polecony i nie załuję. Została wykonana dokładna... Aleks świetny zakład (1) Bardzo dobrze zaopatrzony okulista, bardzo duży wybór oprawek, normalne ceny,... Zadowolony klient usługa na bardzo słabym poziomie (2) Pani okulistka (nie pamiętam nazwiska) ograniczyła sie do przepisania... adam badanie na NFZ (1) jestem mile zaskoczona,przyszłam na badanie w ramach "kasy chorych",wzięłam... danka Mialam zabieg miesiąc temu (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu. Wcześniej wada -4/-3,25, dziś mam... Karolina skorzystałam z usług Laguna Medical (1) skorzystałam z usług Laguna Medical i dr Staniewicza. gorąco polecam jego... Weronika dołączam się do pozytywnych opinii... (1) Staniewicz i Michalska - to lekarze z którymi miałam styczność, bardzo dobrzy... Weronika Nie nosze okularów (1) Jestem bardzo zadowolony z zabiegu, szczególnie z jakości obsługi. Wybrałem... wojtek Ilona - opinia (1) Jestem naprawdę zaskoczona, bo nie spodziewałam się aż tak dobrego efektu,... Ilona Badanie (1) Witam, niestety ja nie mogę podzielić dobrej opnii o lekarzu p. Zygmuncie... Niezadowolona pacjentka Mega dobry specjalista (1) Polecam doktora uważam, że najlepszy specjalista którego spotkałam i co... ;)