Anna - opinia (1) polecam. Anna tak powinno byc w kazdej przychodni (1) jak nie u lekrza ;] milo czysto.przyjemnie. opanowana i profesjonalna... NL godne polecenia (1) Polecam z pełnym przekonaniem. Szybka, profesjonalna i miła obsługa.... Ola
bardzo sympatyczna przychodnia (1) Poddany zostalem szczegolowemu badaniu wzrosku i na szczescie okazalol sie ze... Pan S. ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Polecam, jedyne miejsce gdzie mnie prawidłowo zdiagnozowali, i dzięki... Monika Polecam!! (1) Fachowa obsługa! BooYaK Super! (1) Absolutnie polecam! Moja babcia po 70 latach noszenia okularów grubych jak... Jacek głuchy telefon ! (1) Dołączam się do opini poniżej. Byłam na wizycie z synem już 3 razy ( bo... bez komentarza SKANDAL!!!!!!! (1) absolutnie nie można się tam dodzwonić w celu rejestracji o żadnej porze dnia... niki poprostu polecam (1) Świetny fachowiec Adam POLECAM! (1) Niniejszą opinię wysyłam na prośbę mojej mamy, która szczególnie chciałaby... Wacława Zdecydowanie polecam (1) Bardzo zdziwiła mnie wcześniejsza opinia. Pani doktor bardzo skupiona na... Zadowolony pacjent bardzo zadowolona (1) Okulistka dziecięca niesamowita!Podejście Pani doktor do dziecka absolutnie... Karolina bardzo dobry specjalista i super wyposażenie gabinetu (1) Korzystałam dziś z usług doktora Będkowskiego. Uważnie mnie wysłuchał i... Anna Polecam gorąco! (1) Po pierwsze, jest to jeden z nielicznych zakładów optycznych, w których... jjaga SUPER OPTYK! (1) Trafiłam tam po kilku wizytach u innych optyków, łącznie z sieciowymi.... zadowolona klientka polecam wszystkim (1) Jeszcze raz chcialam podziekowac dr Szulcowi za opieke nad moim 17 letnim... Joanna Kolebka sympatyczny i skuteczny (1) bardzo miły lekarz a przede wszystkim pomocny we wszelkich zawiłościach... piotr bardzo sympatyczny lekarz (1) dr golebiowski to bardzo mily i sympatyczny lekarz a przede wszystkim bardzo... piotr bardzo dobry (1) Dr Gołębiowski jest bardzo dobrym okulista. Maria