poprostu polecam (1) Świetny fachowiec Adam POLECAM! (1) Niniejszą opinię wysyłam na prośbę mojej mamy, która szczególnie chciałaby... Wacława Zdecydowanie polecam (1) Bardzo zdziwiła mnie wcześniejsza opinia. Pani doktor bardzo skupiona na... Zadowolony pacjent
bardzo zadowolona (1) Okulistka dziecięca niesamowita!Podejście Pani doktor do dziecka absolutnie... Karolina bardzo dobry specjalista i super wyposażenie gabinetu (1) Korzystałam dziś z usług doktora Będkowskiego. Uważnie mnie wysłuchał i... Anna Polecam gorąco! (1) Po pierwsze, jest to jeden z nielicznych zakładów optycznych, w których... jjaga SUPER OPTYK! (1) Trafiłam tam po kilku wizytach u innych optyków, łącznie z sieciowymi.... zadowolona klientka polecam wszystkim (1) Jeszcze raz chcialam podziekowac dr Szulcowi za opieke nad moim 17 letnim... Joanna Kolebka sympatyczny i skuteczny (1) bardzo miły lekarz a przede wszystkim pomocny we wszelkich zawiłościach... piotr bardzo sympatyczny lekarz (1) dr golebiowski to bardzo mily i sympatyczny lekarz a przede wszystkim bardzo... piotr bardzo dobry (1) Dr Gołębiowski jest bardzo dobrym okulista. Maria 123 - opinia (1) PROSZĘ ODBIERAĆ TELEFON A NIE ZAJMOWAĆ SIĘ INNYMI RZECZAMI.... DODZWONIENIE... 123 wreszcie sie odważyłam (1) Wczoraj po zbiegu laserowej korekcji oczu wykonanej w Artilife w Gdańsku... ewa Polecam!!!!! (2) Na łamach tego portalu chciałam się podzielić swoja opinią. Od wielu lat... Jola k BRAK KONTAKTU TELEFONICZNEGO NA KOLBERGA (1) Telefon do rejestracji na Kolberga odebrano dopiero po bezpośredniej... Kazik oj nie dobrzeje (1) Jestem stałą klientką salonu. Zawsze spotykałam się z sympatyczną obsługą,ale... stała klientka Byłam krótkowidzem... (1) Byłam! I prawdę mówiąc nie do końca wierzyłam, że kiedyś to powiem. Cieszę... Agata Jestem zadowolony (1) Włąsnie wrocilem z salonu do ktorego zdecydowalem sie pojsc po przeczytaniu... Marcin Nierzetelni! (1) Zamówiłem okulary - zależało mi na czasie. Dziś po 15 miałem odebrać gotowe... zawiedziony nigdy nie można się dodzwonić. (2) Niestety Panie pracujące wrejestracji TOTALNIE utrudniająmożliwość umówienia... Pacjentka