bardzo zadowolona (1) Okulistka dziecięca niesamowita!Podejście Pani doktor do dziecka absolutnie... Karolina bardzo dobry specjalista i super wyposażenie gabinetu (1) Korzystałam dziś z usług doktora Będkowskiego. Uważnie mnie wysłuchał i... Anna Polecam gorąco! (1) Po pierwsze, jest to jeden z nielicznych zakładów optycznych, w których... jjaga
SUPER OPTYK! (1) Trafiłam tam po kilku wizytach u innych optyków, łącznie z sieciowymi.... zadowolona klientka polecam wszystkim (1) Jeszcze raz chcialam podziekowac dr Szulcowi za opieke nad moim 17 letnim... Joanna Kolebka sympatyczny i skuteczny (1) bardzo miły lekarz a przede wszystkim pomocny we wszelkich zawiłościach... piotr bardzo sympatyczny lekarz (1) dr golebiowski to bardzo mily i sympatyczny lekarz a przede wszystkim bardzo... piotr bardzo dobry (1) Dr Gołębiowski jest bardzo dobrym okulista. Maria 123 - opinia (1) PROSZĘ ODBIERAĆ TELEFON A NIE ZAJMOWAĆ SIĘ INNYMI RZECZAMI.... DODZWONIENIE... 123 wreszcie sie odważyłam (1) Wczoraj po zbiegu laserowej korekcji oczu wykonanej w Artilife w Gdańsku... ewa Polecam!!!!! (2) Na łamach tego portalu chciałam się podzielić swoja opinią. Od wielu lat... Jola k BRAK KONTAKTU TELEFONICZNEGO NA KOLBERGA (1) Telefon do rejestracji na Kolberga odebrano dopiero po bezpośredniej... Kazik oj nie dobrzeje (1) Jestem stałą klientką salonu. Zawsze spotykałam się z sympatyczną obsługą,ale... stała klientka Byłam krótkowidzem... (1) Byłam! I prawdę mówiąc nie do końca wierzyłam, że kiedyś to powiem. Cieszę... Agata Jestem zadowolony (1) Włąsnie wrocilem z salonu do ktorego zdecydowalem sie pojsc po przeczytaniu... Marcin Nierzetelni! (1) Zamówiłem okulary - zależało mi na czasie. Dziś po 15 miałem odebrać gotowe... zawiedziony nigdy nie można się dodzwonić. (2) Niestety Panie pracujące wrejestracji TOTALNIE utrudniająmożliwość umówienia... Pacjentka jedyna w swoim rodzaju (1) Pobyt u pani doktor Edyty Radwan to jedna wielka przyjemność i ogromna... Stanisław Pakura polecam (1) Od kilku lat musiałam stosować okulary plusowe zarówno do czytania jak i do... K.N. Doskonały fachowiec! (2) Dr Jan Staniewicz to doskonały fachowiec z równie doskonałym podejściem do... Krzysztof K.