Bardzo błędna diagnoza pani doktor (2) Przyszedłem do pani doktor ze zdiagnozowanym już wcześniej zapaleniem... MarianoItaliano ...... (2) zamiast nowy wzrok powinno być stary wzrok i mniej pieniędzy lekarz nie... Adam POLECAM (1) PANI DOKTOR ma wspaniałe podejście do małych dzieci ;-) Potrafi zainteresować... lenka
wspaniali specjaliści (1) nie przypuszczałam,że korekcja wzroku to zabieg kosmetyczny, widzę i żałuję,... BB :) (1) Ta lekarz to lekarz bardzo dobra w leczeniu oczu jak i bardzo sympatyczna.... (nie)znajoma Najlepszy ośrodek w Polsce (1) Poddałem sie zabiegowi 3,10,2008r wszystko odbyło sie sprawnie i bez... Karol S. SUPER SUPER SUPER!!!! (1) Bardzo profesjonalne, indywidualne podejście do pacjenta. Badanie kompetne!!!... Kasia G. polecam (1) Szukałam okulisty który przyjąłby mnie jak najszybciej z zaczerwienionym... Agnieszka Kompetenty, godny polecenia (1) Dr Będkowski to bardzo dobry specjalista, z indywidualnym podejściem do... Maladiec Salambo - opinia (1) salon rewelacja, zawsze tam chodze po okulary i zawsze wychodzę w pełni... Salambo Dziękując.... (1) Dziękując za fachowe i skuteczne leczenie pani doktor, gorąco polecam innym... Maryna Super (1) Polecam każdemu, personel cały bez wyjątku, miły i sympatyczny, no i fachowy,... Krystyna REWELACJA (1) REWELACJA, nic dodać nic ująć, miłe i fachowe podejście do pacjenta, cały... Wiki Bardzo dobra okulistka (1) Naprawdę polecam. Bardzo miła pani, gabinet dobrze wyposażony. Udało mi się... Ania LUDZKIE PODEJŚCIE do pacjenta (1) A JEDNAK MOŻNA...!!! Byłam w potrzebie - ból oka, przewlekłe zapalenie... PL gorąco polecam (1) Mój ojciec korzysta z porad pani dr Panasik od kilku lat - zarówno w jej... Piotr perfekcja w każdym calu (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w gabinecie. Terminowe przyjęcie, łatwość... Kasia wprost przeciwnie (1) do poprzednika mam dobre wrażenia. Tym bardziej, że pani doktor skutecznie... dorota Bez zastanowienia możesz podjąc sie zabiegu w Artlife! (1) Przyjechałam na zabieg nie widząc wszystkiego wyraznie, ale pewnych rzeczy... J.B.W. Korzystałam z usług pani Urban ponad 3 lata (1) Na początku wszystko mi się podobało, lecz z czasem dostrzegałam coraz więcej... Polena