:) (1) Krótki okres czekania na wizytę, pan doktor ma bardzo ciepłe podejście do... Miki ok? (1) Wypowiem się na temat działu \"soczewek kontaktowych\", bo są tam 2 oddzielne... Monia Wzruszające zaskoczenie (1) Dawno żaden lekarz (ani państwowo, ani prywatnie) nie poświęcił mi tak dużo... Maria
NIE POLECAM (1) Byłam dziś obejrzeć okulary, powiedziałam krótkowłosej blondynce z obsługi,... Cha asd (1) asd asd Sławomir - opinia (1) Byłem u okulisty z 5 letnim dzieckiem i jestem bardzo zadowolony z wizyty.... Sławomir Polecam (1) Miałem przyjemność korzystać z usług VISUSA i innych gabinetów i muszę... Sławomir REWELACJA (1) Nic dodać nic ująć, lekarze, pielęgniarki i ogólnie cały zespół jest... Gosik podoba mi się to miejsce (1) przchodzę tam po okulary i do lekarza od kliku lat wraz z synkiem, moge... emiś Badanie HRT (1) Super sprzęt okulistyczny jakiego jeszcze nie widziałam w żadnym gabinecie(... Ewa Jestem zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Wcześniej jak chodziłam do innego... Marysia profesjonalny (1) Trafiłam do Lens przypadkiem i spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem... R Rewelacyjne Panie :) (1) Wszedłem do tego optyka- już chyba 4 z kolei, w zasadzie się rozejrzeć i... Michał Bardzo dziękuję za pomoc... (1) Tylko wnikliwość i dokładność badania wykonanego przez Pana Doktora podczas... Jerzy