123 - opinia (1) PROSZĘ ODBIERAĆ TELEFON A NIE ZAJMOWAĆ SIĘ INNYMI RZECZAMI.... DODZWONIENIE... 123 wreszcie sie odważyłam (1) Wczoraj po zbiegu laserowej korekcji oczu wykonanej w Artilife w Gdańsku... ewa Polecam!!!!! (2) Na łamach tego portalu chciałam się podzielić swoja opinią. Od wielu lat... Jola k
BRAK KONTAKTU TELEFONICZNEGO NA KOLBERGA (1) Telefon do rejestracji na Kolberga odebrano dopiero po bezpośredniej... Kazik oj nie dobrzeje (1) Jestem stałą klientką salonu. Zawsze spotykałam się z sympatyczną obsługą,ale... stała klientka Byłam krótkowidzem... (1) Byłam! I prawdę mówiąc nie do końca wierzyłam, że kiedyś to powiem. Cieszę... Agata Jestem zadowolony (1) Włąsnie wrocilem z salonu do ktorego zdecydowalem sie pojsc po przeczytaniu... Marcin Nierzetelni! (1) Zamówiłem okulary - zależało mi na czasie. Dziś po 15 miałem odebrać gotowe... zawiedziony nigdy nie można się dodzwonić. (2) Niestety Panie pracujące wrejestracji TOTALNIE utrudniająmożliwość umówienia... Pacjentka jedyna w swoim rodzaju (1) Pobyt u pani doktor Edyty Radwan to jedna wielka przyjemność i ogromna... Stanisław Pakura polecam (1) Od kilku lat musiałam stosować okulary plusowe zarówno do czytania jak i do... K.N. Doskonały fachowiec! (2) Dr Jan Staniewicz to doskonały fachowiec z równie doskonałym podejściem do... Krzysztof K. Mysliwy - opinia (1) Zyc bez okularow?! Po prostu NIEWYOBRAZALNE!! Ostatnio nawet ustrzelilem... Mysliwy gorąco polecam (2) przecietnie okulisci poswiecaja na badania 10 minut... ale to oczywiscie ci... Ola Świetny zabieg! (1) Amatorsko sędziuje piłeczkę.. a że przed zabiegiem miałem srednią... Bart Również POLECAM (1) Skorzystaliśmy z wizyty u Pani Doktor już 3 razy. Pierwszą kontrolę wzroku... Iza słowa uznania (1) dziękuję za sprawnie załatwioną i przeprowadzoną operację oraz opiekę nad... Marian Zdecydowanie nie polecam ! (1) Lekarka była dla mnie strasznie nie miła. Wręcz opryskliwa i niegrzeczna. To... skaza wysokiej klasy specjalista (1) naprawdę godny polecenia specjalista zajmujący sie zaćmą! polecam! Marek waanna - opinia (1) Miałam zabieg w lipcu 2009 roku w Gdansku (Chmielna). Opieka przed i po... waanna