Zdecydowanie odradzam (1) Odradzam wizyt i pomyślności i rozmów zwłaszcza z Panią doktór Harasimiuk. MT Nie polecam! (3) Pani Doktor nieuprzejma. Wizyta odbyła się w pośpiechu i nie było specjalnie... betina Okulista dziecięcy (1) Jestem bardzo zadowolona. Przed wizytą z moim 4 letnim synem prześledziłam... Dominika
Miło i kompetentnie (1) Bolało mnie oko i udało mi się zarejestrować w trybie pilnym. W Visusie leczy... Zygmunt mega wybór !! (1) Byłam pod wrażeniem rodzaju i ilości opraw. Panie przesympatyczne i... Elżbieta Dziękuję bardzo (1) Połamałem okulary i byłem zrozpaczony, że święta spędzę bez okularów.... Tadeusz nie polecam! (2) Nie polecam zakupów w tym salonie optycznym. Podejście do klienta rodem z... Danuta OK (1) Nieco długie terminy ale przynajmniej wszystko udało mi się zabarwić w czasie... Kasia Bardzo dziękuję dr Witoldowi! (1) Jak w nagłówku, dziękuję serdecznie. Nowe życie, naprawdę. Bez koloryzowania.... MC Stanowczo odradzam. (2) Zabieg laserowej korekcji wzroku przeszedłem w Artlife ponad rok temu (metoda... Jan Zac Polecam (1) Polecam zarówno wizytę u dr Jaglak (badanie wzroku, dobrze dobrane okulary, a... Ewa Polecam (1) Dokładnie dzisiaj mija 6 miesięcy od zabiegu, największym problemem było... Paweł Gorąco polecam!!!! (1) Dziś dotarłem do poradni z rocznym dzieckiem, Pani w telefonicznej recepcji... Rafał Polecam życie bez okularów (1) Dziś mija tydzień od mojego zabiegu. Życie bez okularów jest o wiele... Joanna Niemiła obsługa, tragiczne podejście do dzieci (1) Mam za sobą 2 wizyty z synem u dr Staniewicz - nigdy więcej! Zero szacunku do... Mama Podziękowanie (1) Serdecznie dziękuję lekarzom oraz pielęgniarkom za wspaniałą opiekę w czasie... Teresa Andrzejczak Kompletny brak odpowiedzialności (2) Po kilku miesiącach oczekiwania na wizytę, koordynacji z innymi wizytami u... Stanisław Świtalski Lepsza jakosc zycia (1) Jestem rok po laserowej korekcji wzroku. Zmienilam zycie na bardziej... Maria SBK Lasik (3) Bardzo dobra opieka od początku do końca zabiegu włącznie z... Sergiusz Bajecznie ^^ (1) Tyle było zaciskania kciuków przez całą rodzinę, żebym się zkwalifkowała,... Anne