Polecam w 100% (1) Profesjonalnie i z pasją. Miejsce gdzie każdy w każdym wieku znajdzie coś dla... Magda Pacjent - opinia (2) Totalna masakra, pieniądze wydane a problem pozostał Pacjent Betkowski (1) Jest to swietny lekarz I nigdy nie odmawia pomocy Ola
Szybko i profesjonalnie (1) Czas oczekiwania na wizytę dość krótki. Miły personel. emilia SUPER (1) Jestem pacjentem od 5 lat i zawsze byłem zadowolony ale teraz jest jeszcze... Bardzo zadowolony Gorąco polecam laserową korekcję w ArtLife (1) W październiku zeszłego roku zdecydowałem się na wykonanie zabiegu laserowej... Szymek Polecam specjalistów (1) Bardzo serdecznie polecam cała ekipę specjalistów, ale najbardziej Pana... Michał Odradzam ! (1) Zazwyczaj nie piszę negatywnych opinii, ale tym razem zrobię wyjątek, aby... Cherry Zdecydowanie odradzam (1) Odradzam wizyt i pomyślności i rozmów zwłaszcza z Panią doktór Harasimiuk. MT Nie polecam! (3) Pani Doktor nieuprzejma. Wizyta odbyła się w pośpiechu i nie było specjalnie... betina Okulista dziecięcy (1) Jestem bardzo zadowolona. Przed wizytą z moim 4 letnim synem prześledziłam... Dominika Miło i kompetentnie (1) Bolało mnie oko i udało mi się zarejestrować w trybie pilnym. W Visusie leczy... Zygmunt mega wybór !! (1) Byłam pod wrażeniem rodzaju i ilości opraw. Panie przesympatyczne i... Elżbieta Dziękuję bardzo (1) Połamałem okulary i byłem zrozpaczony, że święta spędzę bez okularów.... Tadeusz nie polecam! (2) Nie polecam zakupów w tym salonie optycznym. Podejście do klienta rodem z... Danuta OK (1) Nieco długie terminy ale przynajmniej wszystko udało mi się zabarwić w czasie... Kasia Bardzo dziękuję dr Witoldowi! (1) Jak w nagłówku, dziękuję serdecznie. Nowe życie, naprawdę. Bez koloryzowania.... MC Stanowczo odradzam. (2) Zabieg laserowej korekcji wzroku przeszedłem w Artlife ponad rok temu (metoda... Jan Zac Polecam (1) Polecam zarówno wizytę u dr Jaglak (badanie wzroku, dobrze dobrane okulary, a... Ewa Polecam (1) Dokładnie dzisiaj mija 6 miesięcy od zabiegu, największym problemem było... Paweł