Teresa - opinia (1) Pani doktor jest osobą empatyczną, wnikliwą w wywiadzie medycznym,... Teresa Daniel - opinia (1) Jestem już ponad rok po zabiegu laserowej korekcji wzroku w Blikpolu. Miła... Daniel Maria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona.Pełen profesjonalizm no i przemiła atmosfera. Gorąco... Maria
Gosia - opinia (1) Jakość usługi na wysokim poziomie, wszystko sprawnie poszło, zabieg udany :)... Gosia Kasia - opinia (1) Zobaczyłam prezentację oprawy na Facebook-u. W rzeczywistości jeszcze... Kasia Maciej - opinia (1) Byłem w Visusie pierwszy raz. Trochę czekałem na wizytę u lekarza, ale było... Maciej Ania - opinia (1) Polecam, profesjonalne podejście do klienta Ania Natalia - opinia (1) Zabieg laserowej korekty wzroku mialam tydzień temu, jestem zachwycona... Natalia Justyna - opinia (1) Chodzę z synkiem na kontrole rozwoju wzroku - gorąco polecam. Wspaniała... Justyna Beata - opinia (1) Dużo się nasłuchałam, że do okularów progresywnych trudno się przyzwyczaić.... Beata Mariuszysko - opinia (1) Bardzo zadowolony klient na Waszym koncie. Dziękuję i pozdrawiam. Mariuszysko Dominika - opinia (1) Witam Dnia 23.06.2020r. Byłam w Clinica Dr Szulc na pełnych badaniach w... Dominika Mariano Italiano - opinia (1) Profesjonalne i bardzo sprawne badanie wzroku a następnie dobrze dobrane... Mariano Italiano rozczarowany i zdenerwowany przez ww panią pacjent - opinia (2) dr rzeczycka --tragedia !bardzo niemiła i niekompetentna osoba na tym... rozczarowany i zdenerwowany prze Dorota - opinia (2) Kiedyś VISUS to była dobra marka. Niestety teraz tak nie jest. Opóźnienie... Dorota Waldemar - opinia (1) Takie chamstwa jak w tej przychodni dawno nie spotkałem. Recepcjonista uważa... Waldemar Monika - opinia (1) Podziękowania za rozwiązanie mojego problemu z okularami. Badanie bardzo... Monika Barbara - opinia (1) W X 2019r. p.doktor Mateusz Koberda wyleczył mi zapalenie spojówki w oku.Na... Barbara Ania - opinia (1) Od kilku lat bardzo drażniły mnie opadające powieki. Pół roku temu... Ania Zdecydowanie odradzam (2) Zadzwoniłem na numer podany w internecie - po usłyszałem, że Pani doktor nie... Mikołaj Tarkowski