Barbara - opinia (1) Wszystko super,gorąco polecam ! Najpiękniejszy widok w Gdańsku. Barbara wszystko super (1) wszystko nam samkowało od przystawek (cos tam zawijane w szynke parmeńską) po... Ania Polecamy (1) Wybrałem tą restaurację na kolację we dwoje po dokładnym przestudiowaniu... Łukasz
calkiem mile miejsce (1) Calkiem mila restauracyjka.Mozna powiedziec ze za calkiem male pieniadze... ania zdecydowanie odradzam (1) Lokal niewątpiwie malowniczo i atrakcyjnie położony. Piękny widok z tarasu,... Gdańszczanin polecamy (1) W restauracji postanowiliśmy urządzić obiad po chrzcinach ze względu na... magda b. Gorąco polecamy (1) Bardzo ładnie położona restauracja. Przytulna z gustownie urządzonym... Ela mało i niesmacznie (1) Zamawialiśmy filet z kurczaka z frytkami i warzywami, oraz Caneloni... Karol Chodkiewicz polecam (1) bylem w czasie promocji gransk za pol ceny, jedzonko pyszne, duze porcje... piotr Polecam w sezonie i poza sezonem (1) Bardzo dobre jedzenie w niewygórowanych cenach. Menu trochę ograniczone w... Edd wszystko za pol ceny (1) Znakomita i profesjolna obsluga.Jedzonko rewelacyjne.Przytulnie,ladny wystroj... Kasia Fantastyczny Pan Kelner:)) (1) Restaurację Żuraw wybralismy zupełnie przypadkowo. Był to strzał w... emilia Walentynki (1) Znakomite potrawy, miła obsługa, krótki czas oczekiwania i przystępne ceny.... Kuba Kiszona kapusta =P (1) Polecam Wszystkim Restauracje "Żuraw" wystroj bardzo ładny, jedzenie dobre... Kasia Krzyś - opinia (1) Ogólnie polecam! Smacznie, ceny w normie, bardzo miła obsługa, wystrój bardzo... Krzyś super!! (1) wszystko bardzo nam sie podobało - obsługa bardzo się starała, same... Kasia To co najlepsze to tylko w restauracji Zuraw ! (1) Bardzo mila i profesjonalna obsluga.Jedzenie znakomite a szarlotka pyszna.... Edward z Düsseldorfu cuuudnie ;)) (1) Restauracja Żuraw, to nie tylko przystojny, miły i uśmiechnięty Kelner, lecz... On i Ja;)) Polecamy z przyjemnością :] (1) Do restauracji Żuraw wybrałem się z narzeczoną. Wybraliśmy stoliczek na... Wojtek Tak zle nie bylam jeszcze nigdzie obsluzona.... (1) Jako ze przeczytalam tylko super opinie tutaj o tym lokalu, zaprosilam 5... G.Kopietz