Damian - opinia (1) Super, jadłem tam makarony wielokrotnie i za każdym razem pyszne. Obsługa też... Damian Super! (1) Miejsce, w którym można bardzo smacznie zjeść i przy okazji cieszyć się... Irek Mniam (1) Miejsce, w którym można pysznie zjeść, a przy okazji cieszyć się pięknym... Igor
Polecam! Na pewno tu wrócimy!! (1) Mieliśmy przyjemność podczas urlopu dwukrotnie gościć w tej restauracji.... Andrzej Skromne potrawy za nieskromne kwoty. (1) I myśl zawarta w tytule nie powinna dziwić. W końcu lokalizacja placówki,... Wojciech Hejno Kate Baudach - opinia (1) I went to this restaurant on the 5th june and was really pleased with the... Kate Baudach Polecam łososia (1) Pyszny łosoś. Rozpływa się w ustach, odpowiednio doprawiony. Restauracja ma... Ania Polecam... (1) Dania kuchni polskiej, które mi zasmakowały. Dodatkowym atutem tego... Marta Wszystko na medal! (1) Restauracje w raz z mężem odwiedziliśmy dwa dni z rzędu.Spodobało nam się to... Karolina Katastrofalne jedzenie w pięknym miejscu (1) Wystrój i lokalizacja super. Jedzenie - katastrofa: pierś kaczki... zak14 TRAGEDIA (1) Latem 2011 roku byliśmy kilka razy w restauracji jedzenie pyszne, miła i... Katarzyna Awantura (1) dnia 28 wrzesnia bylismy goscmi w restauracji .to co nas spotkało to jakis... robert naburmuszone kelnerki (1) kiedyś lubiliśmy z mężem tam chodzić, ale ostatnio znacznie popsuł sie tam... karina Pysznie i przytulnie ;-) (1) Kolejna wizyta we dwoje upłynęła bardzo miło. Profesjonalizm obsługi... Wioleta Polecam serdecznie (1) Spotkanie odbyło się w gronie kilku osób. Wszystkim bardzo się podobało i... Michu ona - opinia (1) niestety jedzenie było nieświeże ona Pyszne jedzenie, profesjonalna Obsługa, idealne miejsce :) (1) Miałam przyjemność gościć Najbliższe mi Osoby w tejże restauracji - nasz... Joanna Pozytywnie (1) To są moje wrażenia z pierwszej wizyty. Od dłuższego czasu wybierałem się do... XB ewelina - opinia (1) genialne jedzonko nie wiem czemu inni niektorzy anzekaja mi wszystko pasowalo... ewelina Bardzo miło (1) Dziwią mnie tak rozbieżne opinie. jedne super drugie wprost przeciwnie. My... Artur