jestem zachwycona (1) Wspaniala restauracyjka cudownie polozona, kameralne wnetrze z b.ladnym... ania zenon - opinia (1) bardzo dobra miła i pomopcna obsługa jedzonko rewelacyjne dobry klimat na... zenon Polecam (1) miła obsługa z wysoką kultura osobistą, o to ostatnio najtrudniej w gdańskich... kari
bardzo..bardzo milo....stary Wieden moze sie schowac!! (1) Przyjechalismy w rejony Trojmiasta na kilka dni z Wiednia , w ktorym niestaty... wojtek fajne miejsce (1) miła obsluga, ładny wystrój, ciekawe widoki, smaczne jedzenie, siedzielismy... agi tarantulak - opinia (1) Bardzo sympatyczny lokal, pięknie usytuowany, z dobrym jedzeniem w... tarantulak z widokiem na przystań (1) Miłe kameralne miejsce z pięknym tarasem widokowym na przystań. No i... Ula Polecam! (1) Bardzo miły kelner, bardzo ładny wystrój wnętrz, piękny widok z okien, pyszne... Marta Lokal godny do naśladowania!!! (1) Jako osoba przyjezdna bylem gościem paru restauracji w Trójmieście i troszkę... Kamil rewelacja:):):) (1) Z czystym sercem polecamy restaurację Żuraw!!!!! Przemiły,uśmiechnięty... barbara i kamil "Pierwszy raz" :):):) (1) "Za": przytulne i ciepłe wnętrze, przemiła i szybka obsługa, wytworne menu... Michcias Super miejsce! (1) To nie był mój pierwszy raz w restauracji Żuraw i jak zawsze było... Monika Super (1) Ryby są przepyszne, jadłam tu flądrę i dorsza z sosem chrzanowym! Miła i... Ewa Szleszyńska polecam! (1) Menu może nie najbogatsze, ale ciekawe, zwłaszcza zupa rakowa (dla tych,... Ela milo i smacznie (1) dobrrrrrrrrrrra ryba :) ja ciepła atmosfera jak i posiłki :) (1) serdecznie polecam, bardzo sympatyczny pan kelner, przytulny klimat wnetrza,... ola Szczecinianki - opinia (1) Po trzech dniach pobytu w Gdańsku trafiłyśmy w końcu na tę restaurację.... Szczecinianki Serdecznie polecam (1) Bardzo serdecznie polecam , szczególnie pysznego halibuta (i tu wielki ukon... Emila Dobre jedzenie i super obsługa (1) Świetne miejsce, w którym można dobrze zjeść i dobrze się poczuć.polecam karola Super smaczne jesdzenie i bardzo fajna atmosfera (1) Polecam wszystkim zarówno pod kontem miłej obsługi jak również slacznego... z_arecki