Eja - ocena (1) Szybko, smacznie i kolorowo. Bywam co jakiś czas. Polecam. Eja Tomasz - ocena (1) Firma Fawre przygotowała i wykonała z dużą dbałością o szczegóły projekt... Tomasz Marta - ocena (1) Zespół Odee to coś więcej niż projektowanie storn internetowych. To świetna... Marta
Ja - ocena (2) Okolo 20 minut zwiedzenia. Za 2 osoby dorosłe i 3 dzieci 200 zł. Cena nie... Ja Waldi - ocena (1) Mega przyjemne miejsce. Załoga uśmiechnięta. A sushi przepyszne. Jakość do... Waldi Henryk - ocena (1) Od lat w ich budce na rynku Przymorze kupuję pieczywo, czasem dodam do tego... Henryk Karolina - ocena (1) Cudowna osoba, cierpliwa, ciepła, empatyczna, wnikliwa i z pewnością chcąca... Karolina MM - ocena (1) Bardzo klimatyczny wystroj, muzyka na żywo. Sympatyczny właściciel. No i... MM Sylwia Kwiatkowska - ocena (1) Marzena to profesjonalistka. Świetnie uczy techniki co jest dla mnie bardzo... Sylwia Kwiatkowska Krystyna - ocena (1) Na uroczystosc rodzinna przygotowano dla nas wybrane wczesniej dania z karty.... Krystyna DD - ocena (1) Warsztaty impro prowadzone przez pełną pasji i energii Jaśminę to czysta... DD Tom - ocena (1) Najlepsza pizza ' polecam Tom Krystyna - ocena (1) Pysznie, bardzo dobre składniki Krystyna Natalia - ocena (1) Serdecznie polecamy każdemu, kto dotychczas błądził wśród marketingowego... Natalia Pafcio - ocena (1) Najlepsze pizze świata. Pafcio Maciej - ocena (1) Super pizza. Rosario też super;) Maciej Piotr - ocena (1) Klika razy osobiście i na wynos . Jedzenie bardzo smaczne , obsługa super ,... Piotr Renia - ocena (1) Wszystkie użyte narzędzia były sterylne, a przekłucie pępka wykonano z... Renia Macio - ocena (1) Jak dla mnie najlepsza. Macio Ana - ocena (1) Bardzo smaczna kuchnia Ana