Anna - ocena (2) Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!! Anna Grażyna - ocena (2) Nie polecam. Koszty pobytu bardzo wysokie. Opieka marna. Personel z Ukrainy... Grażyna Natalia - ocena (1) Ceny podnoszone z wizyty na wizytę, pani Monika na pytania odnośnie leczenia... Natalia
Łukasz - ocena (1) Super poprowadzona transakcja, Pani Karina zadbała o wszystko, dzięki czemu... Łukasz Aneta - ocena (1) Ulga w bólu po pierwszym zabiegu.Pan Tomasz jest Najlepszy .Polecam całym... Aneta Magda - ocena (1) Nie polecam. Zwykłe założenie plomby w trzech zębach, które nie bolały, w... Magda Steve - ocena (1) Kalmary świetne ale sos zupełnie nie pasujący do opisu i kalmarów, risotto... Steve Magda - ocena (1) W Restauracji zorganizowałam obiad z okazji rocznicy ślubu rodziców. Jestem... Magda Pacjentka - ocena (1) W grudniu 2024 urodziłam córeczkę w szpitalu UCK. Mogę polecić porodówkę UCK... Pacjentka Danuta Lewczuk - ocena (1) Firma godna zaufania. Szybki termin zrealizowania zamówienia. Miła obsługa.... Danuta Lewczuk Anna - ocena (1) Polecam z całego serca. Od wejścia witają uśmiechnięte i pomocne panie... Anna Zosia z rodzicami - ocena (1) Jak urodzinki to tylko z "ciocią" Zuzią! Świetnie zorganizowana imprezka,... Zosia z rodzicami Michał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Comfy Apartments, której powierzyłem... Michał Macin - ocena (1) Piekne klimatyczne miejsce.Duzo przestrzeni Super jedzenie i kosmiczne... Macin Janusz - ocena (1) Wczoraj byłem z wnukiem bardzo miła obsługa jedzenie smaczne i ładnie podane... Janusz Daro - ocena (1) Nasze wcześniejsze doświadczenia z nieuczciwym architektem zmusiły nas do... Daro Alka - ocena (1) Obsługa sklepu z olbrzymią wiedzą i wielką energią i zaangażowaniem, z całego... Alka Ewa - ocena (1) Wspaniała trenerka, przykładająca dużą wagę do techniki, oprócz tego każde... Ewa Jan - ocena (3) Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na... Jan Eja - ocena (1) Szybko, smacznie i kolorowo. Bywam co jakiś czas. Polecam. Eja