Sylwia Kwiatkowska - ocena (1) Marzena to profesjonalistka. Świetnie uczy techniki co jest dla mnie bardzo... Sylwia Kwiatkowska Krystyna - ocena (1) Na uroczystosc rodzinna przygotowano dla nas wybrane wczesniej dania z karty.... Krystyna DD - ocena (1) Warsztaty impro prowadzone przez pełną pasji i energii Jaśminę to czysta... DD
Tom - ocena (1) Najlepsza pizza ' polecam Tom Krystyna - ocena (1) Pysznie, bardzo dobre składniki Krystyna Natalia - ocena (1) Serdecznie polecamy każdemu, kto dotychczas błądził wśród marketingowego... Natalia Pafcio - ocena (1) Najlepsze pizze świata. Pafcio Maciej - ocena (1) Super pizza. Rosario też super;) Maciej Piotr - ocena (1) Klika razy osobiście i na wynos . Jedzenie bardzo smaczne , obsługa super ,... Piotr Renia - ocena (1) Wszystkie użyte narzędzia były sterylne, a przekłucie pępka wykonano z... Renia Macio - ocena (1) Jak dla mnie najlepsza. Macio Ana - ocena (1) Bardzo smaczna kuchnia Ana Bogumiła - ocena (2) super firma ,rzetelna ,bardzo się stara żeby wszystko było ok ja załatwiałam... Bogumiła Kasia - ocena (1) Super miejsce na organizacje twórczych urodzinek. Moja córka była zachwycona!... Kasia Anna Ptak - ocena (1) Współpraca z Mariuszem to czysta przyjemność. Nasza sytuacja była... Anna Ptak Paweł - ocena (1) Szybko i profesjonalnie Paweł Ewa Kuniewicz - ocena (1) Kancelaria notarialna godna polecenia. Ceny bardzo przystępne. Usługa... Ewa Kuniewicz Basia - ocena (1) Bardzo miła obsługa, pomoże w doborze smaku Basia Agnieszka - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Wszystko bardzo dokładnie sprawdzone łącznie z... Agnieszka Katarina - ocena (1) Jestem pod wrażeniem, kolor wyszedł idealnie. Katarina