Miłosz - ocena (2) Sprawny instalator i serwis. Fachowa robota i dużo rad na miejscu. Polecam.... Miłosz Julia - ocena (1) Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia na farby do włosów, które... Julia Witek - ocena (1) Faworki na starym tłuszczu. Cena wysoka w smaku obrzydliwe. Witek
Teresa - ocena (1) Polecam Panią Beatę Matysiak, usługa tłumaczenia na język niemiecki wykonana... Teresa Ja - ocena (1) Część prowadzących oceniłabym na 6+, lecz innych na 2. Ruletka na kogo się... Ja Klienci - ocena (1) Po opiniach w zdecydowaliśmy się na skorzystanie z pomocy przy kredycie... Klienci Róża - ocena (1) Od pierwszej jazdy wiedziałam, że trafiłam. na najlepszego instruktora pod... Róża Tomasz - ocena (1) Szybka, profesjonalna interwencja. Dziękuję Panowie z Hydro-Gaz :) Tomasz nux - ocena (1) Klub jest cudny. wystrój, obsługa na najwyższym poziomie. Pełna kulturka,... nux Karol - ocena (1) Dane firmowe uratowane Karol Sebastian - ocena (1) Bogaty asortyment produktów fryzjerskich. Farby, maski, szampony, odżywki w... Sebastian Tomasz - ocena (1) Polecam plac zabaw. Chciałabym wyjątkowo podziękować przemiłej Pani Natalii,... Tomasz wies - ocena (1) Polecam.Profesjonalnie,bez powikłań,doskonała lokalizacja,parking wies Goś - ocena (1) Nie nadaje się na kpopowe imprezy. Mało miejsca. Mieszane towarzystwo z... Goś Marek - ocena (1) Szybka i sprawna naprawa przed samym wyjazdem na ferie. Polecam Marek Andrzej - ocena (1) Polecam mega profesjonalnie wykonana modyfikacja Andrzej Monika - ocena (2) Polecam Biuro Nieruchomości Tyszkiewicz i współpracę z Panem Andrzejem.... Monika Bolek - ocena (1) Szkoła jest aktualnie w trakcie poważnego remontu i nowa Pani Dyrektor... Bolek Mateusz - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z usługi montażu rolet i plisów. Cały proces... Mateusz Anna - ocena (2) Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!! Anna