Basia - ocena (1) Bardzo miła obsługa, pomoże w doborze smaku Basia Agnieszka - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Wszystko bardzo dokładnie sprawdzone łącznie z... Agnieszka Katarina - ocena (1) Jestem pod wrażeniem, kolor wyszedł idealnie. Katarina
Bogna - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, szybko i sprawnie. Polecam Bogna Barbara - ocena (1) super chleb smaczny i długo utrzymuje świezość Barbara Mirek - ocena (1) Profesjonalne studio z długim doświadczeniem. Polecam Mirek Natalia - ocena (1) Wspaniały DJ który doskonale odpowiada na potrzeby odbiorców. Uważny i... Natalia rd - ocena (1) Krótko: mam 75 lat i lepszych dentystów nie spotkałem. rd Kasia - ocena (1) Świetnie dobrane usługi i profesjonalizm.Polecam! Kasia Beata - ocena (1) Absolutnie polecam. Profesjonalizm, wszystko wytłumaczone i bez naciągania na... Beata Mila - ocena (1) Świetnie dobrane zabiegi odmładzające. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.... Mila Laura - ocena (1) Mega szkoda jazdy, nawet tak trudny przypadek jak ja wyszkolili, za pierwszym... Laura MLS - ocena (1) Korzystam z usług gabinetu dr Pabisiak od 3 lat, zarówno ja, jak i moje... MLS Karolina - ocena (1) Obsługa do poprawy, jedzenie super Karolina Kasiula - ocena (1) Zamontowałam klimatyzację z wentylacją u moim salonie, za namową koleżanki i... Kasiula Socjalnie - ocena (1) Gorąco Polecam na gorące dni! Socjalnie Salon Beauty - ocena (1) Już w trzecim lokalu instalują mi klimatyzacje, to najlepsza firmą od... Salon Beauty Monika - ocena (1) Cudowna atmosfera i przepiękne kadry! Nie mogę się doczekać kolejnej sesji. Monika Melisa - ocena (1) Agata potrafi w magiczny sposób uchwycić emocje i złapać piękne kadry.... Melisa Beata - ocena (1) Fotografowana przez Agatę czuję cudowną swobodę, pełne porozumienie. Sesje w... Beata