Piotr - ocena (1) Profesjonalnie wykonana sesja w czasie zawodów sportowych. Piotr Klaudia - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie! Profesjonalne podejście, skuteczne działania i... Klaudia Asia - ocena (1) Polecam. Pełen profesjonalizm od pierwszego maila do ostatniego dnia robót.... Asia
mirosław - ocena (1) super firma terminowośc napraw solidność bardzo zadowolony polecę innym w 100... mirosław Maria - ocena (1) Wasza strona internetowa nie działa !! Wstyd! Maria Piotr - ocena (1) Miła i przyjazna atmosfera. Duże doświadczenie i chęć stowrzenia super prac a... Piotr Serhii - ocena (1) Na wstępie pragnę wyrazić swoją wdzięczność pracownikom tej firmy za wysoką... Serhii Łukasz - ocena (1) Super, profesjonalnie, doskonaly kontakt z małym pacjentem!!! Łukasz Przemysław Kupczyk - ocena (1) Bardzo dobrze nauczone. Wszystko wytłumaczone i bardzo dobra pomoc Przemysław Kupczyk Karolina - ocena (1) Wyprawiałam tu 40ste urodziny. Ja i moi goście byliśmy bardzo zadowoleni,... Karolina Wojtek - ocena (1) Pomoc przy wyborze, świetne wykonanie, nadzór i efekty. Dziękuje całej... Wojtek Monika - ocena (1) Kupiłam nowe felgi i potrzebowałam założyć na nie opony letnie, przy okazji... Monika Monika - ocena (1) Szybka i skuteczna obsługa, pomoc w doborze akcesoriów, przyjemna atmosfera. Monika Roksana - ocena (1) Drodzy przyszli rodzice, jeśli wczytujecie się w rankingi szkół rodzenia,... Roksana Adrianna i Piotr - ocena (1) Dziękujemy bardzo Panu Bartłomiejowi za pomoc przy odbiorze mieszkania. Pełen... Adrianna i Piotr Beata i Rafał - ocena (1) Pan Bartłomiej bardzo miły, odbiór mieszkania został wykonany przez niego... Beata i Rafał Małgorzata - ocena (1) nie polecam! Jeśli chcesz zostać pozwany za niekompetencje firmy, to polecam... Małgorzata Marcin - ocena (1) Wybitne kompozycje dań(szczególnie polecam polędwicę) oczywiście podczas... Marcin iw - ocena (1) Super zabawa z Dj Piotrem! Polecam każdemu kto potrzebuje zorganizować zabawę... iw Kk - ocena (1) Polecam, Andrzej robi świetne dziatki. Kk