BigJoe - ocena (1) Najlepsi Artyści ! BigJoe Marcin - ocena (2) Świąteczne porządki: czyszczenie tapicerki na krzesłach, wykładziny -... Marcin Agnieszka - ocena (2) Firma godna polecenia. Sprzątanie mieszkania przebiegło sprawnie i dokładnie... Agnieszka
Małgorzata - ocena (1) Usługa czyszczenia kanapy po imprezie na piątkę z plusem. Szybki termin.... Małgorzata Małgorzata - ocena (1) Salon fryzjerski, który odwiedziłam, zasługuje na najwyższe noty! Obsługa... Małgorzata Tomek - ocena (1) Pani Karolina Kamińska, organizacja zadań high level.Profesjonalizm 100% a... Tomek Edyta - ocena (1) Byłam na niejednej już imprezie organizowanej Przez Złoty Staw. Zawsze... Edyta Martyna - ocena (1) Rewelacja ! Pełen profesjonalizm!! Martyna Mariusz - ocena (1) Super miejsce, świetna obsługa, mega jedzenie Polecam w 100% Mariusz Mama M. - ocena (1) Podejście Nauczycieli, osób pracujących w placówce do dzieci bardzo... Mama M. zbigniew - ocena (1) Pan dr Jaromowski za jednym znieczuleniem wyrwał mi górną siódemkę i ósemkę.... zbigniew Ania.A.K. - ocena (1) Piękna, przestronna, klimatyczna sala. Pyszne jedzenie, miejsca noclegowe dla... Ania.A.K. Wywrol - ocena (1) Najlepsze studio w 3city Wywrol GrześKo - ocena (2) Profesjonaliści pod każdym względem. Widać ogromne doświadczenie,... GrześKo Auric - ocena (1) Przyjemna atmosfera, smaczne marokańskie dania, pyszna herbata podawana w... Auric Beata - ocena (1) Dzięki Agacie mamy najpiękniejsze pamiątki! Podczas sesji wyróżnia ją pełen... Beata Anna Wolska - ocena (1) super profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie i piękny wystrój Anna Wolska Emilia - ocena (1) 2 moich dzieci uczęszcza na zajęcia Tasty English. Nasza ulubiona szkoła Emilia Oliwia - ocena (1) Najlepszy fotograf do sesji rodzinnych i dziecięcych ️ Oliwia Mikołaj - ocena (1) Jazdy z Panem Rafałem to czysta przyjemność. Bardzo dobre przygotowanie do... Mikołaj