Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w NawrockiClinic. Profesjonalne podejście,... Natalia Ola - ocena (1) Dr Marta Czerwińska ma fantastyczne podejście do dzieci, moja niespełna... Ola Monika - ocena (1) Polecam !!! Najwyższy poziom pracy z prowadzącą. Profesjonalizm i... Monika
Tomasz - ocena (2) Polecam !!! Współpraca z doradcą kredytowym Oskar Bucoń . Wszystko fachowo... Tomasz Ewelina - ocena (2) Korzystałam z pomocy doradcy kredytowego. Polecam i skorzystam ponownie. Ewelina sspurek - ocena (1) Obsługa rzetelnie wyjaśniła, jakie kolczyki wchodzą w cenę usługi, a proces... sspurek Dorota - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z poziomu usług świadczonych przez Agenta... Dorota Kasik - ocena (1) Przemiłe miejsce i Pani Natalia,polecam Kasik Bogdan Kwaśny - ocena (1) Bardzo profesjonalna praca p.Piotra Września w zakresie pośrednictwa zakupu... Bogdan Kwaśny Emilia Marciniak - ocena (2) Ocena wzorowa to za mało... Pan Krzysztof Zalewski stanął na wysokości... Emilia Marciniak mikry - ocena (1) Fachowo i w pięknym miejscu. Korzystam od lat. mikry Michał - ocena (1) Utoppia Medycyna Alternatywna to miejsce, które zmieniło moje podejście do... Michał Basia - ocena (1) Serdecznie polecam wizytę u Pani Emilii. Warto zobaczyć co nas czeka w nowym... Basia Joanna - ocena (1) Zarówno 7 lat temu jak i w tym roku, sprzedawałam/kupowałam mieszkanie z... Joanna Tomasz K. - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Serwis posezonowy ze zniżką i w dodatku z darmowym... Tomasz K. emilia - ocena (1) Rewelacja, obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie przepyszne. Najlepsza... emilia Michau - ocena (1) Wysepka to sklep, który zasługuje na najwyższe oceny! Kupiłem tutaj rower... Michau Klaudia - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, szeroki wybór rowerów, a także sprzęt dla... Klaudia Kasia - ocena (1) "Gorąco polecam Biuro Projektowe Urbodomus! Dzięki ich profesjonalnemu... Kasia Adam Brzozowski - ocena (1) Terapia trwała 2 miesiące. Przyszedłem z podejrzeniem za krotkiego wędzidełka... Adam Brzozowski