Mariusz - ocena (1) Super pizza i obsługa Mariusz Monika - ocena (1) Agata i jej fotografie są najlepsze! Już nie pierwszy raz korzystaliśmy z jej... Monika Michał - ocena (1) Polecam wspolprace z Alexem. Realizowalismy razem 3 rozne projekty. Kazdy... Michał
Maciej - ocena (1) Profesjonalnie i z pasją. Polecam! Maciej Ewa - ocena (1) Proszę unikać tego serwisu, zgłosiłam hałas pralki podczas prania,serwisant... Ewa Monika - ocena (1) Najlepsza pizza i makarony w Gdańsku :-) Monika Klientka - ocena (1) Bardzo polecam ! Zawsze można na Was liczyć, nawet w nagłych przypadkach. Klientka Art studio - ocena (1) Świetna fotografka! Polecam z całego serca! Art studio Agnieszka Stępowska - ocena (1) Agata Zatorska to niesamowicie utalentowana fotografka. W każdym kadrze widać... Agnieszka Stępowska stary lechista - ocena (1) Dwóch młodych bogów ,totalny brak empatii do klienta , pełna ignoracja i... stary lechista Kinga W./ Dolar - ocena (2) serdeczne, ciepłe podejście do zwierzątek, profesjonalna usługa, wyczerpująca... Kinga W./ Dolar Agnieszka - ocena (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem na 100% dzięki P.Żanecie. Mega... Agnieszka Anna Mularska - ocena (1) Pełen profesjonalizm i świetne podejście do dzieci - byłam sceptycznie... Anna Mularska Jan - ocena (1) Oni z najbardziej błahej sprawy potrafią stworzyć wielki problem. Jan Dorota - ocena (1) szkrabolandia jest kameralnym przedszkolem, w którym pracują nauczyciele oraz... Dorota Joanna Zabrocka - ocena (1) Polecam z całego serca. Pan Adam Brycki jest świetnym fachowcem. Bardzo... Joanna Zabrocka Joanna Moritz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Penem Mecenasem Antonim Koprowskim.... Joanna Moritz Sylwia - ocena (1) Klasyka,pyszna Klasyka,smak dzieciństwa który nadal trwa,Byłem dzieckiem... Sylwia Bożena N - ocena (1) Partnerzy Nieruchomości a dokładniej p Karolina Jankowska bardzo- bardzo... Bożena N Karolina - ocena (1) Pyszna pizza! Kupujemy regularnie :) Karolina