Zadowolona mama - ocena (1) Przedszkole w 100% spełnia nasze oczekiwania. Atmosfera jest niezwykle ciepła... Zadowolona mama Piotr - ocena (1) Współpracując z panem Mariuszem można poczuć się jak klient private bankingu.... Piotr Ludwik H. - ocena (1) Bardzo dobra restauracja, ale myślę, że trochę niedoceniana. Nie sili się na... Ludwik H.
zielinskiogrody - ocena (1) Pełen zaangażowanie w swoją pracy, pomoc w każdej sytuacji. Jeżeli ktoś szuka... zielinskiogrody Maciek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonego kursu jak i egzaminu . Prowadzace... Maciek Tomasz - ocena (1) masakra czekaliśmy 1,5 godziny na pizzę, postanowiłem zadzwonić i... Tomasz Daria - ocena (1) Zawsze miły kontakt i obsługa! Cieszę się, że trafiłam w końcu na... Daria Patrycja - ocena (1) jesteśmy bardzo zadowoleni z faktu, że trafiliśmy do tej placówki. wiele obaw... Patrycja Tomek Bogusz - ocena (1) Cudowne zdjęcia uchwytujące magię chwili, mega dużo cierpliwości do... Tomek Bogusz Kasia - ocena (1) Fantastyczna Restauracja i Obsługa! Polecam! Kasia Ola - ocena (1) Znam kilka wróżek Pani Eliza zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, co do... Ola Patryk - ocena (1) Bardzo przyjemna atmosfera w lokalu. Wystrój zrobiony tak, że odnosi się... Patryk Kamil - ocena (1) Miłe i profesjonalne szkolenie. Polecam. Kamil Dawid - ocena (1) Bardzo ładny wystrój lokalu, sympatyczna obsługa oraz przepyszne jedzenie Dawid Marta - ocena (1) Genialny fotograf. Agata ma wspaniałe podejście do klienta oraz wysoki poziom... Marta Mateusz - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić Panią Dominikę jako agentkę nieruchomości! Jej... Mateusz Marcin Flis - ocena (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła szybko i sprawnie w miłej atmosferze . Pełen... Marcin Flis Marek - ocena (1) Ćwiczę pod okiem Łukasza siódmy a może ósmy rok. Tak jak ogromne obawy... Marek Przymorzanka - ocena (1) Świetny wystrój, "stara" dobra szkoła obsługi, bardzo dobre jedzenie, fajna... Przymorzanka Kotolub - ocena (1) super oddani i zaangażowani ludzie,zadbane psy, koty mogłyby mieć domek... Kotolub