Kasia - ocena (1) Miejsce w którym można odzyskać równowagę i poczuć się nieziemsko. Budząca od... Kasia Dorota - ocena (1) Pomogli mi z moim zadłużeniem. Dorota Małgorzata M. - ocena (1) Rewelacyjne miejsce. Pizza jedna z lepszych, jakie jadłam. Pozostałe potrawy... Małgorzata M.
Krystyna - ocena (1) Super prowadzący imprezy polecam serdecznie . Krystyna Małgorzata M. - ocena (1) Bardzo przyjazne miejsce na zorganizowanie np. rodzinnego, czy firmowego... Małgorzata M. Izabela - ocena (1) Urodzinki 11.01.2025 zorganizowane bardzo fajnie, Panie animatorki... Izabela Dmitrij - ocena (1) Serdecznie dziękuję i bardzo polecam współpracę z Panem Mirosławem Sadowskim.... Dmitrij Karol - ocena (1) Zabrałem dzisiaj swoją żonę na kolacje, nie spodziewałem się że miejsce... Karol Magda - ocena (1) Bardzo dobry Kebab, pyszne sosy! Połowa pozycji z menu juz sprawdzona.... Magda Mateusz Rz. - ocena (1) Pan Mateusz (mój imiennik) to mechanik z innej planety w najbardziej... Mateusz Rz. Stały klient - ocena (1) Rewelacyjna pizza. Polecam! Stały klient Bartoss - ocena (1) Fachowiec, bardzo duża wiedza techniczna i ogolna, bardzo ciekawa osoba.... Bartoss Kris - ocena (1) Super pizza i obsluga Kris Michał. R - ocena (1) Szkoła jazdy Mateos to świetny wybór. Trafiłem tu z innej szkoły załamany.... Michał. R Maria - ocena (1) Dziękuję pani Ewie za szybką i fachową naprawę protezy. Cieszę się, że w... Maria Grzesiek - ocena (1) Super wykonana usługa. Grzesiek Magda - ocena (1) Mieszkam na Strzelców i kupowałam nie raz Croissant pistacjowy raz pyszny,... Magda Angelika - ocena (1) Świetny DJ. Wszyscy bawili sie wspaniale,zabawa była super poprowadzona.... Angelika Ryszard - ocena (1) Bardzo profesjonalna usługa Ryszard Olga Rutkowska - ocena (2) Obsługa Firmy "Inmart", na najwyższym poziome, od zgłoszenia przez wykonanie.... Olga Rutkowska