Piotr - ocena (1) Zadbane i czyste osiedle. Nowoczesne. Piotr Zosia - ocena (1) Mila obsługa, super jedzonko. Polecam.² Zosia Mirek - ocena (1) Przepyszna wątróbka sweet chilli .Sztos , palce lizać, co zasmak Mirek
Ewelina O. - ocena (2) Wspolpraca z Panem Zbyszkiem i jego ekipą to strzał w 10. Polecam każdemu kto... Ewelina O. Lukasz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, Pan Marcin z biura na Garnizonie wykazał się... Lukasz Kasia Kielecka - ocena (1) Moja córeczka była naprawdę zachwycona po urodzinkach kolegi. Świetne... Kasia Kielecka Agata Lovbage - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem poziomu organizacji tego miejsca, dzieciaki... Agata Lovbage Natalia - ocena (1) Gorąco polecam !!! ️ Pan Roman bardzo wybitny specjalista i profesjonalista,... Natalia JoanaR - ocena (1) Bardzo polecamy. Sprawne, przejrzyste i klarowne wsparcie przy udzielaniu... JoanaR Maciej S. - ocena (1) Z całego serca chciałbym polecić pana Piotra J. który pomógł mi w wynajęciu... Maciej S. Dariusz Majcherek - ocena (1) Dziękuję bardzo za przemiłą obsługę.Pani Marzena wraz z resztą poprowadziła... Dariusz Majcherek Elżbieta - ocena (1) Byłam u doktor Ostapiuk, bardzo rzeczowa Pani doktor!!! Wszystko szczegółowo... Elżbieta Kasia - ocena (1) Miejsce w którym można odzyskać równowagę i poczuć się nieziemsko. Budząca od... Kasia Dorota - ocena (1) Pomogli mi z moim zadłużeniem. Dorota Małgorzata M. - ocena (1) Rewelacyjne miejsce. Pizza jedna z lepszych, jakie jadłam. Pozostałe potrawy... Małgorzata M. Krystyna - ocena (1) Super prowadzący imprezy polecam serdecznie . Krystyna Małgorzata M. - ocena (1) Bardzo przyjazne miejsce na zorganizowanie np. rodzinnego, czy firmowego... Małgorzata M. Izabela - ocena (1) Urodzinki 11.01.2025 zorganizowane bardzo fajnie, Panie animatorki... Izabela Dmitrij - ocena (1) Serdecznie dziękuję i bardzo polecam współpracę z Panem Mirosławem Sadowskim.... Dmitrij Karol - ocena (1) Zabrałem dzisiaj swoją żonę na kolacje, nie spodziewałem się że miejsce... Karol