Anna z Warszawy - ocena (1) W grudniu 2024 sprzedawałam mieszkanie w Gdańsku. Zdecydowałam się powierzyć... Anna z Warszawy DS - ocena (1) Dziękuję za odpowiedź na moje pytania oraz ciepłe słowa w chwilach. Dała mi... DS Eva - ocena (1) Prawdziwy relaks dla ciała i duszy. Bardzo polecam masaż kobido w wykonaniu... Eva
marek - ocena (1) Najprostsze możliwe dania : barszcz z krokietem oraz gotowane buraczki z... marek marzennka_dol - ocena (1) Profesjonalne doradztwo pomogło mi wybrać kolczyk, który subtelnie podkreśla... marzennka_dol JMG - ocena (1) Poprzednim razem gdy korzystałem było świetnie. Kwiaty super świeże, piękne.... JMG Klient - ocena (1) Słuchałeś kiedyś Hansa Zimmera i kojarzysz jego wielkie dzieła? Pani Gosia w... Klient Lola C. - ocena (1) Współpraca z Grupą Malaga była dla mnie czystą przyjemnością. Rzadko kiedy... Lola C. Michał - ocena (1) Przekłucie chrząstki ucha w Hestus Piercing było dla mnie kolejną odważną... Michał Tadeusz - ocena (1) dno, nie polecam Tadeusz Natalia - ocena (1) Mój ukochany synek Michałek wspaniale się bawił na urodzinach Denniska.... Natalia ElKa - ocena (1) Sprzedaż mieszkania z Panem Rafałem Cisz była świetnym doświadczeniem. W tym... ElKa Agata Pawlukiewicz - ocena (1) Byliśmy z synkiem na badaniu CAPD. Pani Edyta jest bardzo kompetentną... Agata Pawlukiewicz Marcin96 - ocena (1) Dużo w porównaniu z poprzednią lokalizacją się nie zmieniło, taki sam... Marcin96 Olga - ocena (1) Pani Bebara Kiełczykowska. Plusem jest to że Położna przyjeżdża do domu z... Olga Ania - ocena (1) Jedzenie smaczne jednak bardzo drogie. To jedna z droższych restauracji suhi.... Ania Piotr - ocena (1) Zadbane i czyste osiedle. Nowoczesne. Piotr Zosia - ocena (1) Mila obsługa, super jedzonko. Polecam.² Zosia Mirek - ocena (1) Przepyszna wątróbka sweet chilli .Sztos , palce lizać, co zasmak Mirek Ewelina O. - ocena (2) Wspolpraca z Panem Zbyszkiem i jego ekipą to strzał w 10. Polecam każdemu kto... Ewelina O.