KatarzynaPlichta - ocena (1) Pizza pyszna świeżutkie składniki! Winko grzane mega z dużą ilością... KatarzynaPlichta Marysia - ocena (1) Pan Łukasz w bezstresowy sposób przekazuje wiedzę i dostosowuje godziny jazd... Marysia Syn - ocena (1) Kompletny brak reakcji chirurgii na zgłaszany problem po 7 godzinach... Syn
Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Anię, super Pani z zawsze dobrym humorem. Zapewnia... Paulina Joanna - ocena (1) Dzisiaj byłam w tej restauracji na pierogach. W życiu nie jadłam tak pysznych... Joanna Rehabilitacja po wypadku samochodowym (2) Miałem wypadek samochodem, dzięki któremu nie byłem w stanie się ruszać.... Maciek Anna B - ocena (1) Wróciłam właśnie ze szpitala. Wyszłam odmawiając podpisu, że rezygnuje z... Anna B MS - ocena (1) Świetne miejsce z profesjonalną kadrą! Córka uczestniczy w zajęciach... MS Ewa - ocena (2) Super wnętrze, fajna muzyka i ... koszmarne jedzenie. Jajka po benedyktyńsku... Ewa Marta - ocena (2) Bardzo ładne miejsce, przyjemna obsługa i wystrój, ale jedzenie niestety... Marta Anna Czerwinska - ocena (2) Super obsługa i jedzonko Anna Czerwinska Agnieszka - ocena (2) Miałam okazję organizować w Pomelo w sali końcowej, na wyłączność imprezę... Agnieszka Agata - opinia (2) Pyszne jedzenie, smaczne drinki, wspaniały klimat miejsca. Agata kamila t - opinia (2) Zamówiłyśmy jajecznice z podgrzybkami i szakszuje, przepyszne dania w... kamila t Ernest - opinia (2) Do Pomelo trafiłem przez wysokie rekomendacje na innych portalach. Zdziwiło... Ernest Magdalena - opinia (2) Świetne jedzenie, pyszny ramen - czekamy na odsłonę mięsną - dziękujemy za... Magdalena Jan Stefan - opinia (2) Jadłem przepyszne śniadanie! Polecam serdecznie na każdego kaca burgera... Jan Stefan TomStar - opinia (2) Poprawnie. Przytulne wnętrze, miła obsługa, ciekawe i nieskomplikowane menu.... TomStar MK - opinia (2) Bardzo fajne miejsce. Poelcam śniadnia. W mniej ruchliwej ulicy, blisko... MK Pysznie za dobrą cenę. (2) Smakowało! Mieliśmy przyjemność zjeść śniadanie w Pamelo. Bajgel z boczkiem... Karolina