Grzegorz - ocena (1) Dobrze było i się niestety skończyło. Oceniając to miejsce sklep dostaje 6/6... Grzegorz Marta - ocena (1) Moja współpraca z Panią Olą trwa już od prawie 10 lat i to jest najlepsza... Marta Wioletta - ocena (1) Super wyczucie chwili, komfortowe sesje, piękne ujęcia i świetne dobrane... Wioletta
Krzysztof - ocena (1) Szczerze polecam firmę Spec-Bud. Od samego początku bardzo dobry i sprawny... Krzysztof Oliwia - ocena (1) Profesjonalnie podejście do kursanta, wszystko na spokojnie tłumaczone,... Oliwia Tomasz - ocena (1) Aranżacja kompleksowa przebudowy całego mieszkania w kamienicy z początku XX... Tomasz Krzysztof - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam Pana Kamila. Agent o wielkiej cierpliwości i... Krzysztof Marzena - ocena (2) Chciałabym podziękować Panu Kamilowi za sprawne i profesjonalne... Marzena Oksana - ocena (1) To jest coś okropnego!!!Jedzenie niesmaczne,porcja nie jest prawdziwa! Oksana Izabela - ocena (1) Korzystałam z usług firmy , pranie tapicerki , mycie okien . Kilkukrotnie ,... Izabela Bruno L - ocena (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy. Dzięki tej szkole, świetnym wykładom... Bruno L Mateusz Gre. - ocena (1) Serdecznie polecam klinikę wszystkim, którzy rozważają laserową korekcję... Mateusz Gre. Agata - ocena (2) Polecam bardzo Panią Agnieszkę Różanska,współpraca z Tą Panią była... Agata Elżbieta Czajkowska - ocena (2) Od prawie roku współpracuje z Agencją Homfi , przebiega ona niezwykle... Elżbieta Czajkowska Asia - ocena (2) Szkoła angażuje uczniów w ciekawe zajęcia językowe, co sprawia, że nauka... Asia KatarzynaPlichta - ocena (1) Pizza pyszna świeżutkie składniki! Winko grzane mega z dużą ilością... KatarzynaPlichta Marysia - ocena (1) Pan Łukasz w bezstresowy sposób przekazuje wiedzę i dostosowuje godziny jazd... Marysia Syn - ocena (1) Kompletny brak reakcji chirurgii na zgłaszany problem po 7 godzinach... Syn Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Anię, super Pani z zawsze dobrym humorem. Zapewnia... Paulina Joanna - ocena (1) Dzisiaj byłam w tej restauracji na pierogach. W życiu nie jadłam tak pysznych... Joanna