Oksana - ocena (1) To jest coś okropnego!!!Jedzenie niesmaczne,porcja nie jest prawdziwa! Oksana Izabela - ocena (1) Korzystałam z usług firmy , pranie tapicerki , mycie okien . Kilkukrotnie ,... Izabela Bruno L - ocena (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy. Dzięki tej szkole, świetnym wykładom... Bruno L
Mateusz Gre. - ocena (1) Serdecznie polecam klinikę wszystkim, którzy rozważają laserową korekcję... Mateusz Gre. Agata - ocena (2) Polecam bardzo Panią Agnieszkę Różanska,współpraca z Tą Panią była... Agata Elżbieta Czajkowska - ocena (2) Od prawie roku współpracuje z Agencją Homfi , przebiega ona niezwykle... Elżbieta Czajkowska Asia - ocena (2) Szkoła angażuje uczniów w ciekawe zajęcia językowe, co sprawia, że nauka... Asia KatarzynaPlichta - ocena (1) Pizza pyszna świeżutkie składniki! Winko grzane mega z dużą ilością... KatarzynaPlichta Marysia - ocena (1) Pan Łukasz w bezstresowy sposób przekazuje wiedzę i dostosowuje godziny jazd... Marysia Syn - ocena (1) Kompletny brak reakcji chirurgii na zgłaszany problem po 7 godzinach... Syn Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Anię, super Pani z zawsze dobrym humorem. Zapewnia... Paulina Joanna - ocena (1) Dzisiaj byłam w tej restauracji na pierogach. W życiu nie jadłam tak pysznych... Joanna Rehabilitacja po wypadku samochodowym (2) Miałem wypadek samochodem, dzięki któremu nie byłem w stanie się ruszać.... Maciek Anna B - ocena (1) Wróciłam właśnie ze szpitala. Wyszłam odmawiając podpisu, że rezygnuje z... Anna B MS - ocena (1) Świetne miejsce z profesjonalną kadrą! Córka uczestniczy w zajęciach... MS Ewa - ocena (2) Super wnętrze, fajna muzyka i ... koszmarne jedzenie. Jajka po benedyktyńsku... Ewa Marta - ocena (2) Bardzo ładne miejsce, przyjemna obsługa i wystrój, ale jedzenie niestety... Marta Anna Czerwinska - ocena (2) Super obsługa i jedzonko Anna Czerwinska Agnieszka - ocena (2) Miałam okazję organizować w Pomelo w sali końcowej, na wyłączność imprezę... Agnieszka Agata - opinia (2) Pyszne jedzenie, smaczne drinki, wspaniały klimat miejsca. Agata