Robert - ocena (1) Warsztat mający w swojej ofercie zarowno usługi specjalistyczne jaki i usługi... Robert Radek - ocena (1) Bardzo kompetentny i solidny zakład, miła i fachowa obsługa Polecam Radek Aleksander Olszewski. - ocena (1) Cóż przyjechałem do warsztatu z poźbą o rzetelną diagnostykę auta przed... Aleksander Olszewski.
Izabela Michałowska - ocena (1) Pełen profesjonalizm i szeroko rozumiane wsparcie Izabela Michałowska Tomasz - ocena (1) Nie boją się trudnych tematów. Problem jest szczegółowo analizowany i... Tomasz MCiak - ocena (1) Pełen profesjonalizm, świetna obsługa jednym słowem Panowie znają się na... MCiak Grabek - ocena (1) Jestem mega zadowolony z usług Polecam  Grabek Dawid - ocena (1) Profesjonalny warsztat - zakres usług szerszy niż w autoryzowanym serwisie i... Dawid Grabek - ocena (1) Ludzi pracujący w tym warsztacie to nie tylko profesjonaliści ale i pasjonaci... Grabek Piotr Godończuk - ocena (1) Pełen profesjonalizm i znajomość usługi którymi się zajmują. Rewelacyjny... Piotr Godończuk Kuba - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wysoka jakość. Szeroki zakres usług. Zaawansowany... Kuba Kinga Wanat - ocena (1) Kiedyś regularnie przychodziłam na kawę i bitą śmietanę i tutaj nie mam... Kinga Wanat Paweł - ocena (1) Konkretnie, terminowo, fachowo. Cena zadowalająca. Paweł Kacper - ocena (1) Profesjonalizm przez duże P. Pan Daniel przeprowadza klienta przez meandry... Kacper Marta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Eurodent Jabłoniowa. Dr.Małagocka jest... Marta Ola G - ocena (1) Bardzo polecam firmę Aredo! Cała współpraca przebiegła super Pani Paulina ma... Ola G Justyna Kata - ocena (2) Serdecznie polecam, praca wykonana przez Panią Maje pełen profesjonalizm.... Justyna Kata Paulina - ocena (1) Jestem pod wrażeniem pracy Pana Bartosza! Super człowiek i super doradca... Paulina Anna - ocena (1) Obsługa szybką i kompetentna, bardzo pomocni Anna Sylwia - ocena (1) Lesinska Concept wykonała dla mnie pełną aranżację oraz wykończenie... Sylwia