Maciej - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Panie bardzo zaangażowane w wychowanie i edukację dzieci.... Maciej Syn zmarłej. - ocena (1) Stypa. Bardzo kameralnie, dobre jedzenie i napoje, spokój , cisza, bez... Syn zmarłej. Mateusz - ocena (1) Już pierwszą linijkę dedykuję Panu Rafałowi. Dzięki niemu egzamin państwowy... Mateusz
Przemysław M. - ocena (1) Impreza z Dj Event to zawsze wyjątkowe wydarzenie. Miałem przyjemność bawić... Przemysław M. Nadia - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta. Indywidualne podejście do kursanta oraz liczne... Nadia Sławek - ocena (1) Uczęszczam regularnie od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolony z obiektu.... Sławek Michał Chyła - ocena (1) Polecam korzystanie z usług firmy PLAST-MET. Produkowane przez nich... Michał Chyła Krystyna - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce. Mama przebywała w Domu Seniora Goldental (w... Krystyna Mateusz - ocena (1) 3City Auto Polecam. Pan Rafał zapewnia nie tylko fachową obsługę, ale również... Mateusz Bronisław - ocena (1) Polecam firmę Plast-Met. Ogrodzenie palisadowe, świetny kontakt z... Bronisław Karolina - ocena (1) Jedzenie niesmaczne. Duszno, wyciąg słabo działa , ciężko wysiedzieć. Karolina Eryk - ocena (1) Godna polecenia Profesionalna firma. Kontakt z firmą bez zastrzeżeń. Szef... Eryk Ilona - ocena (1) Bardzo polecam Biuro Nieruchomości MM Capital Home. Dzięki pani Magdzie i... Ilona Piotr - ocena (1) Pożegnaliśmy naszego owczarka niemieckiego dokładnie tydzień temu :( straszne... Piotr Piotr - ocena (1) Pan Rafał pomógł mojej córce w walce z bulimią. Było już naprawdę bardzo źle,... Piotr Piotr Pakieser - ocena (1) Zdecydowanie najlepszy warsztat samochodowy w którym byłem, profesjonalna i... Piotr Pakieser Wcale nie żadna pieniaczka - to moja pierwsza opinia - ocena (1) Kupuję od dawna w tej cukierni i już zmęczona jestem tym "entuzjazmem"... Wcale nie żadna pieniaczka - to Staszek - ocena (1) Szybko fachowo i za rozsądne pieniądze:) Staszek Szymon S - ocena (1) Ludzie znają się w tym serwisie na rzeczy wiedzą dokładnie jak coś wykonać... Szymon S Szymon M - ocena (1) Bardzo mili ludzie, szybka i wykonana dobra robota. Polecam serdecznie Damond... Szymon M