Eryk - ocena (1) Godna polecenia Profesionalna firma. Kontakt z firmą bez zastrzeżeń. Szef... Eryk Ilona - ocena (1) Bardzo polecam Biuro Nieruchomości MM Capital Home. Dzięki pani Magdzie i... Ilona Piotr - ocena (1) Pożegnaliśmy naszego owczarka niemieckiego dokładnie tydzień temu :( straszne... Piotr
Piotr - ocena (1) Pan Rafał pomógł mojej córce w walce z bulimią. Było już naprawdę bardzo źle,... Piotr Piotr Pakieser - ocena (1) Zdecydowanie najlepszy warsztat samochodowy w którym byłem, profesjonalna i... Piotr Pakieser Wcale nie żadna pieniaczka - to moja pierwsza opinia - ocena (1) Kupuję od dawna w tej cukierni i już zmęczona jestem tym "entuzjazmem"... Wcale nie żadna pieniaczka - to Staszek - ocena (1) Szybko fachowo i za rozsądne pieniądze:) Staszek Szymon S - ocena (1) Ludzie znają się w tym serwisie na rzeczy wiedzą dokładnie jak coś wykonać... Szymon S Szymon M - ocena (1) Bardzo mili ludzie, szybka i wykonana dobra robota. Polecam serdecznie Damond... Szymon M Wiktoria - ocena (1) Ostatnio miałam okazję odwiedzić Daimond Auto Serwis w Rumi i jestem... Wiktoria Tedi - ocena (1) Super miejsce dla dużych i małych. Zadbana tafla lodowiska, po każdej... Tedi Róża - ocena (1) Profesjonaliści w 100 %,Panowie mechanicy 1 klasa. Polecam z czystym sercem.... Róża Andzia - ocena (1) Panowie z biura 1 klasa , porozmawiają, doradza , kulturalni. Wszystko na... Andzia Diamond Auto serwis - ocena (1) Perfekcja w 100% Diamond Auto serwis Chuda - ocena (1) Najwierniejsza fanka Diamond Auto Serwis. Zero zastrzeżeń . Chuda Patima - ocena (1) Dobre podejście do ochrony samochodu. Samochód był zabezpieczony żeby... Patima Kinga modzelewska - ocena (1) Bardzo polecam skorzystanie z usług Pana Daniela Doskonale nam doradził i... Kinga modzelewska Marta - ocena (1) Warsztat przyjazny dla kobiet. Fachową pomoc i bardzo ładna poczekalnia ;) Marta Szymek - ocena (1) Warsztat godny polecenia. Prace wykonywane z dużym zaangażowaniem oraz... Szymek Michał Kurier - ocena (1) Serwis pierwsza klasa! Zawsze indywidualne podejście do sprawy, nie wrzucają... Michał Kurier