BT - ocena (1) Jesteśmy w pełni zadowoleni z wykonanych dekoracji okien (firanki, zasłony,... BT Alicja - ocena (1) This is the worst car rental agency. I rented more than 6 times since it is... Alicja Maria - ocena (1) Najlepsze jedzenie azjatyckie,przemiła obsługa Maria
Elżbieta - ocena (1) Polecam gorąco p.Ade ,profesjonalna obsługa, szybko znalazła kupca na nasze... Elżbieta Justyna - ocena (1) Zapisałam się do szkoły z polecenia koleżanki i jestem bardzo zadowolona.... Justyna Anna - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Mariuszowi za pomoc i profesjonalne... Anna Alicja P - ocena (1) Polecam Patrycję z całego serca , zapewniła cudowną atmosferę , profesjonalne... Alicja P Hanna Kotarba - ocena (1) Firma Alex Domino wykonywała dla nas garderobę. Jesteśmy bardzo zadowoleni z... Hanna Kotarba Andrzej - ocena (1) Serdecznie polecam, firma może nie jest najtańsza, ale wszystko (od fazy... Andrzej Wojciech - ocena (1) Profesjonalnie, szybko i na temat - czyli wszystko to, czego oczekuje się od... Wojciech Dorota - ocena (1) Sesja reportażowa, którą wykonała dla mnie Agata Zatorska, była niezwykle... Dorota Karolina - ocena (1) Póki co wszystko ok, narzekać nie mogę, mam nadzieję, że im dalej tym będzie... Karolina Grzegorz - ocena (1) Dobrze było i się niestety skończyło. Oceniając to miejsce sklep dostaje 6/6... Grzegorz Marta - ocena (1) Moja współpraca z Panią Olą trwa już od prawie 10 lat i to jest najlepsza... Marta Wioletta - ocena (1) Super wyczucie chwili, komfortowe sesje, piękne ujęcia i świetne dobrane... Wioletta Krzysztof - ocena (1) Szczerze polecam firmę Spec-Bud. Od samego początku bardzo dobry i sprawny... Krzysztof Oliwia - ocena (1) Profesjonalnie podejście do kursanta, wszystko na spokojnie tłumaczone,... Oliwia Tomasz - ocena (1) Aranżacja kompleksowa przebudowy całego mieszkania w kamienicy z początku XX... Tomasz Krzysztof - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam Pana Kamila. Agent o wielkiej cierpliwości i... Krzysztof Marzena - ocena (2) Chciałabym podziękować Panu Kamilowi za sprawne i profesjonalne... Marzena