a czy ktoś uczył się na 10 lutego?? (1) jakie są wasze opinie o tym ośrodku i o instruktorach? bo w necie nie mogę... Aga Prawdziwa atrakcja! (1) Ja jem bardzo często poza domem, ale czegoś takiego nigdy nie próbowałam!... Hanna prawie poemat ... :) (1) Co prawda miał być poemat,ale niestety...co nie oznacza że nie dodam swojej... zuza
PORD zaliczony!!! (1) Egzamin zdany! Zdałem za drugim razem, za pierwszym wymusiłem pierwszeństwo.... Łuki Nie polecam (1) Nie polecam tej szkoły. Istnieja w Trójmieście lepsze. Żle mnie... lea Niesympatycznie ! (1) Pobierano krew mojej wnuczce,pani pobierająca bardzo niesympatyczna i bez... Babcia Zróbcie coś z tą przychodnią !!!!!!!! (1) Dodzwonienie się do przychodni niemalże graniczy z cudem . Mimo wysokiej... edka Bez rewelacji niestety. (2) Można dużo wydać a efekt będzie odwrotnie proporcjonalny...nie polecam. Anna śpiewjąco-tańcząca (1) koleżanka mi poleciła,super rewelacja opieka bezbolesna i co najważniejsze... jadzia wielki POZYTYW (1) Bardzo dobra lecznica.Świetne podejście do małych i dużych pacjentów.Ceny... Katarzyna Mierzejewska .miłe wspomnienia (1) Chodziłysmy do SP 50 przez 6 lat i bardzo miło ją wspominamy ; ) jest... absolwentki Mam dobrą opinie o tym biurze (1) Pani Adela, właścicielka Biura Ankra to osoba której można zaufać. Na każdym... Adrianna Gotczyk Najlepsza restauracja (1) Bywamy w Kresowej od czasu do czasu. Zawsze zachwyca nas najsmczniejszy... Kapelusz PODZIEKOWANIA DLA PIOTRA JERECZKA (1) Spoznione podziekowania Piotr;-))) Dzieki wielkie za bardzo dobre lekcje... DARA polecam !!!! (1) jestem pod wrazeniem .. pierwsza knajpa w gda w ktorej sie zakochalam :))) gosk naprawde polecam (1) Dzisiaj miałem egzmin w PORD-zie i zdałem za pierwszym razem. Polecam jako... bynia Szczerze polecam. (1) Świetnylekarz i człowiek, wszytskim szczerze polecam. Bardzo miły człowiek.... kasia nie polecam (1) Nikomu nie polecam. Co parę dni awaria. Zdarza sie że internet nie działa... niezawodolony klient z wawelskie madzia_oska - opinia (1) rewelacja :D uwielbiam Sopot madzia_oska Szczerze polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt oraz ze skutkow leczenia jakie zalecila mi... Matylda