miło i sympatycznie (1) co prawda nie ma luksusów, parkingów jak w szpitalu Swissmed, ale jest miło,... M Gorąco polecam! :) (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Kurs upłynął w bardzo miłej... Marta zdałem za pierwszym razem DZIEKUJĘ :) (1) Bardzo polecam ten ośrodek i instruktora Adama. O jego skuteczności w... kamil
było cudnie- w zupełnie innym świecie:)) (1) bylismy tam ostatnio z mezem i bylo super, zupelnie inny swiat, jedzonko... niunia Lipa, nie polecam (1) A u mnie pol roku jak kuchnia niekompletna. Stanowczo nie polecam. Kolega... Niezadowolony Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug (robilam wloski i paznokietki). Przylacze... Asia polecam z pełnym przekonaniem (1) świetni instruktorzy, a jednocześnie przesympatyczni ludzie, którzy z... justyna Czapki z głów! (1) W minioną sobotę odwiedziłem boolvar.Nareszcie znalazłem to czego od długiego... Pi Medycyna pracy na wysokim poziomie. (1) Podpisaliśmy niedawno z Revimedem umowę na opiekę medyczną dla naszych... Kadrowa Niewykwalifikowana obsługa (1) Dotychczas bardzo lubiłam ten lokal, niestety uległo to zmianie. Niedawno... Magdalena Rewelacja!! (1) Jak dla mnie idealny sklep:)super nastawienie do klienta, przemiła a zarazem... mol super opalenizna!!! (1) rewelacyjny wystrój - wchodzisz i czujesz się jak w innym świecie. bardzo... marzena jedzenie dobre ale kierowca. (1) jedzenie które otrzymalismy było smaczne szczególnie kotlet i surówki pizza... klient REWELACYJNY GABINET DENTYSTYCZNY (1) PO RAZ PIERWSZY,DOWIEDZIAłAM SIę Z INTERNETU O TYM GABINECIE A żE AKURAT... MAGDA Kilka krytycznych uwag... (1) Jako wielbicielka Spojni pozwole sobie uzyc tego miejsca jako forum do... Magda :) (1) Stare śmieci :) parę lat temu byłam odwiedzić - wszystko po remoncie, nie do... alaninka Studentka - opinia (1) Uważam, że nasza uczelnia tak jak każda szkoła posiada swoje dobre i złe... Studentka sb - opinia (1) bardzo fajny klub :) obsluga sympatyczna, szczegolnie Madzia w krotkich... sb Lodowisko sezonowe (1) Lodowisko jest otwierane w sezonie zimowym. Przyciąga ono bardzo wielu ludzi.... anonim Ceny (1) Cena lodowiska jest zdecydowanie za wysoka! Za jeden wypad musze zaplacic... yashimaa