nie polecam (1) Bywałam już w wielu lokalach na różnych imprezach i to nie tylko z okazji... Gosia Nie polecam (1) Zacznijmy od obslugi tej pizzerii.. kobieta owszem potrafi byc mila ale tylko... mm Uczciwość (1) Dzielęsię chętnie swoją opinią. Fachowa pomoc w trudnej sytuacji. Tu na nią... Krzysztof Szóstak
duzo ponizej oczekiwan (1) kupujac mieszkanie w inwestycji 'redlowska kaskada' i placac za nie cene... bodzieks ok, ale bez fanfar (1) ogólnie miejscówka dobra, spory wybór potraw w przystępnych cenach... polecam... Tomasz B. dobry sklep (1) Wybór płytek spory, dobre ceny i co najważniejsze sprawna organizacja pracy.... Anna Polecam z czystym sumieniem... (1) Kupiłam w firmie Brukpol kostke przed swój nowowybudowany dom. Oprócz tego ze... Anna PIerdu PIerdu:) (2) Jest z****ISCIE "pierdu pierdu":D:D:D...no i mam nadzieje ze tak szybko nie... ALICJA Z KRAINY CZAROFFF OSK SUNAJ , zdecydowanie POLECAM KAŻDEMU (2) Dlaczego? – otóż ze podjęli się BEZ MRUGNIĘCIA OKIEM (przedewszystkie... Mariusz za duzo kursantow (2) nie polecam. jazdy zaczynaja sie zawsze z przynajmniej 10 min opoznieniem,... Jachu jestem zadowolona:)) (1) rzeczywiśćie zdałam za pierwszym razem egzamin, zajecia mogłam sobie... olcia Najlepszy OSK (2) Bardzo polecam ten Ośrodek, jest po prostu rewelacyjny :) Kadra jest... Marta BODY & STRETCH (1) Polecam wszystkim ćwiczenia ze Stefanem. Miła atmosfera, ciekawe zajęcia,... uczestniczka zajęć super stefano (1) bardzo smaczna pizza,miła obsługa tak trzymać Kasia o szkole (1) Szkola jest rewelacyjna, instruktorzy tez najwyzszej klasy. Dzieki nim zdalem... Damian super (1) Byłam ostatnio pacjentką Pani Doktor w jednej z gdańskich przychodni i juz... zadowolona pacjentka przyjdż a nie będziesz żalowal (1) ta restauracja jest bardzo schowana ale jedzenie jest super. przechodzilam... basia i rafal Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam tego lokalu. Byłem tam latem wraz z przyjaciółmi.... Kuba Ignorancja (1) Dwukrotnie zamawiałam pizzę bez jednego z produktów na który jestem uczulona... Monika najlepszy osrodek!! (1) Polecam ten osrodek, jest naprawde swietny. P. Marian to wg mnie NAJLEPSZY... iza