MARCIN - opinia (1) Witam chciałbym wszystkim polecic szkołe ALEX.Zajecia prowadzone przez pania... MARCIN Porodówka:) (1) 30.09.2007 urodziła się tutaj moja córka. Chciałabym serdecznie podziękować... ania Dzisiaj zdałem na katC!!! (1) Ośrodek godny polecenia.Materiały szkoleniowe na "szóstke"-rewelka zdjęcia z... Mirek
sss - opinia (1) Bardzo miła obsługa smaczne potrawy szanujaca osoby niepełnosprawne... sss Bardzo dobry sklep (1) Fachowa opsługa klienta prowadzona przez osoby które naprawde znaja sie na... Prezes Zdałem za pierwszym razem :D (1) Szkołe oceniam bardzo dobrze, naprawdę bezstresowa atmosfera, można się dużo... Piotr M. Impreza- porażka (1) W tej karczmie mieliśmy imprezę integracyjną. Porcje dla 6 osób straszliwie... Iwona Paweł - opinia (1) Rewelacyjni ludzie gorąco polecam :) Mało jest takich instruktorów, a z... Paweł NIgdy nie spotkałam się z takim podejściem do pacjenta!! (1) Ostatnio dość choruje na dziwne przypadki - między innymi jakieś trzy... dzidzia Jeśli chcesz uczyć się od mistrzów ta szkoła jest dla ciebie (1) SZCZERZE POLECAM-OBELIX-szkołę nauki jazdy.Wspaniali, cierpliwi,opanowani i... Renia czy ateneum dorobi się szatni??? (1) Brak szatni to dość wielki problem, zwłaszcza w zimowych sezonach. Wieszanie... ggg WSPANIAŁY LEKARZ, CUDOWNY CZŁOWIEK (1) PANI DR ŚWIĄTKOWSKA – FREUND ORAZ PANI DR PANKRAC URATOWAŁY ŻYCIE MOIM... Wdzięczna pacjentka szpitala w G NIECO ROZCZAROWANY KLINENT (1) Poczatkowe wrazenie pozytywne mily pan szybko sie u nas pojawil z oferta... beataitomasz W końcu na prawde włoskie jedzenie!!! (1) Wspaniałe miejsce, doskonałe jedzenie (od toskańskiej zupy pomidorowej można... meggi Polecam salon 4 Łapy (1) Szczerze polecam ten salon.jestem mile zaskoczona fachową i miłą obsługą.moja... Wiktoria Polecam :) (1) Resteuaracja o bardzo skromnym wystroju, w bocznej uliczce. Polecam bardzo ze... Arcy Sabina - opinia (1) To Kuba`ś Puchatek, dla którego tatuowanie jest jak miodek, czyli tym, co... Sabina Polecam (1) Pan doktor jest bardzo sympatycznym, kulturalnym człowiekiem i autentycznym... Agnieszka z Ninką uczta dla oczu (1) w sobote znajomi wyciagneli mnie do Andersena na imprezke, lokal generalnie... Madzia Super lekarz (1) Bardzo sympatyczny, szczegółowy i ma rewelacyjną pamięć do pacjentek ;)... ciążówka