Ukłony dla Poldka!! (1) Chciałam serdecznie podziękować instruktorom Poldka za indywidualne podejście... Kama Bardzo miłe miejsce (1) Bardzo miłe miejsce pełne dobrego klimatu i ciepła. To bardzo dobry pomysł... b. Nie polecam - pizza nie do jedzenia. (2) Właśnie wyrzuciłem pizze, na którą czekałem ponad godzinę. Pizza była zimna,... Barry
jestem pod wrażeniem (1) Byłam w sobote na dyskotece w gdańskim barbadosie. Ogólnie wrażenia bardzo... Karolina TYLKO EFEKT!!!!!!!!!! (1) jestem bardzo zadowolony z tej szkoły , bardzo dobry instuktor, bardzo... Bartek Dz. sklepy (1) Brak takich sklepów jak ,kappahl,gino rossi,geox,ecco, i in. dobrych firm. Paaula !!!SUPER!!! (1) Opalałam się już w wielu solariach i uważam że Studio Atlantis jest... Stała klientka Maciek - opinia (1) Chodziłem na zajęcia do Pani Asi i zdałem egzamin FC na A Jestem zadowolony... Maciek ŚWIETNE MIEJSCE (1) U PANI EWY JEŻDŻE OD 2-MIESIĘCY.UCZY SUPER JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.KLIMAT... CHMIELCIA Okropna obsługa i jedzenie (1) Byłem tam na wiosne 2007 r. Zupy podano nam po uprzednim podgrzaniu w... babel Student - opinia (1) Jestem studentem trzeciego roku informatyki.Uważam, że nasza starogardzka... Student jaki basen? (1) Na jakim basenie odbywają się zajęcia z aqua areobiku? aga prawdziwy azyl dla dzieci (1) Posyłam już od 3 lat do Chatki moje pociechy i muszę powiedzieć, że jestem... Mariola Czym tu sie zachwycac? (1) Dym to porazka, wystroj calkowicie nieciekawy (majac takie pole do popisu... lamour PIZZA jest SUPER (1) Naprawde super pizza polecam i pozdrawiam radek mama 5-latka - opinia (1) Jestem zadowolona, ponieważ moje dziecko czuje się tu dobrze i z chęcią... mama 5-latka Moim zdaniem ocena "dobra -" (1) Ja również mam mieszane uczucia. Panie opiekunki są faktycznie bardzo miłe i... troskliwa mama super (1) Po wizycie w lokalu byłem mile zaskoczony obsługą i nie tylko.Jedzenie... Jan warto (1) warto bo tanio można znaleźć różne ciężkie tematy do nietypowych samochodów olo Nigdy wiecej (1) Kiedys bylam w tej "zachwalanej" restauracji, ale strasznie sie... Kate