Polecam (1) U pani doktor lecze moje zwierzaki od lat, zawsze spotykam sie z kompetentna,... Morti hmmm... (1) Dziwia mnie poprzednie opinie odnosnie wlascicielki osrodka. Owszem - sam... D+Ó Dzięki nim zdałem za pierwszym razem!!! (2) Rewelacyjni instruktorzy! Mają ogromną cierpliwość jak i doświadczenie z... Kuba
POLECAM (1) Bardzo miła i uprzejma obsługa, przystępne ceny no i wreszczie przestało... Beata hejka :) (1) siemanko :) kochani nie wiecie moze czy mozna wziasc dziekanke na 2 letnich... nadia do AUTORA JG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) "szanowny" Panie Gdynianinie ... od razu sprostuje że nie jestem osobą z... Hokej SUPER ! ! ! ! (1) Chodzę do tej lecznicy ze swoim psem i kotem i naprawdę jestem bardzo... Właścicelka zwierząt świetna szkoła! (1) Ta szkoła mam na prawdę wiele plusów. Głównym z nich jest kadra. Przyjazna i... Wiesława Mili bramkarze!!! (1) W klubie Barbados jest bardzo miła obsługa. Szczególnie na pochwałę zasługują... Niunia84 Dorota - opinia (1) żeby się dostać do jakiegokolwiek lekarza to już można stracić resztki... Dorota Rewelacja! (1) Z tą szkoła sukces gwarantowany! Ja zdałam za pierwszym razem, ku wielkiemu... justyna_r polecam (1) pani doktor jest bardzo fachowa , rzetelna a przy tym miła i otwarta na... Iza rewelka (1) zdałem za pierwszym razem,instruktorzy młodzi z odpowiednim podejsciem,nauczą... mariusz Mama Synków Magazynków - opinia (1) Bardzo kontaktowe i zaangażowane Panie Magda i Malgosia, syn bardzo... Mama Synków Magazynków DOBRY SERWIS (1) Miła i fachowa obsługa, nikomu "nie robią łaski". Profesjonalne podejście do... cezar Tego mi w Gdyni brakowało !!! (1) Tego mi w Gdyni brakowało !!! Rewelacyjne jedzonko. Niesamowicie miło mnie... Sławomir Lewandowski Jarek i dagmara są po ślubie (1) i już 11 lat mają studio wsumie jarek doszedł puźniej:) a ile nagród zdobyli! anonimowy super (1) Studio naprawde najlepsze w trojmieście obsługa świetna a wybór kolczyków... Młodzik Warto bylo! (1) Z gaszczu szkol i szkolek nauki jazdy polecono mi Euroklase. Uczyla sie tu... Anka R. W 100% polecam panią doktor Ciach! (1) Długo szukałam dobrego ginekologa zanim natrafiłam na panią doktor Ciach.... Ignacja