bardzo fajnie (1) byłam tam ostatnio naprawdę polecam, obsługa bardzo miła, jedzeni... kamila Marnotrawstwo !! (1) Inaczej nie można nazwać faktu, że przy tak bogatej i świetnej kuchni oraz... Arni I tak trzymać (1) Wszystko działa tu bardzo poprawnie: jedzenie jest smaczne, nie trzeba na nie... Arni
Nie zawodzą (1) Jedynym problemem tego lokalu jest fakt, iż czasami brakuje wolnych miejsc.... Arni sa salony i cos co prowadzi pani Iwona!!!!!! (1) Bardzo przykro pisac ,ale byłam stała klijetka pani Iwony jeszcze na... Była klijetka Miło, przyjemnie i smacznie (1) Bardzo dobra restauracja, nieco nie mój styl, ale żarełko całkiem smaczne,... ephel Taniec - znalezione w kalendarzyku (1) Dla większości to tylko przytupywanie nogami i kołysanie biodrami w rytm... Tomaskus do wszystkich zdegustowanych... (1) byliśmy wiele razy ekipą znajomych w gospodzie i zastanawiam sie, czy ci... hanka rozczarowanie (1) moja opinia będzie chyba pierwszą negatywną na temat salonu Alternative..... rozczarowana klientka sajgonka - opinia (1) najlepsza pizzernia w mieście!!!rewelacja!!!super klimat! pozdrowionka dla... sajgonka Kpina (1) Pierożki z supermarketu, makaron wcześniej ugotowany i odgrzany przed... poszukiwaczesmaku.pl Polecam z ręką na sercu (1) Artom mogę plecić naprawdę z czystym sumieniem. A szczególne podziękowania z... Basia jestem zadowolona (1) tanio i dobrze - zdecydowanie można polecić klientka Happy.! =] (1) Jestem bardzo zadowolona z nauczania jazdy w ośrodku OSK Łozy. Panu Stasiowi... Kasia =] heban - opinia (1) Daktyl nie żyje, bo złamał nogę na pastwisku, gips został założony dopiero po... heban Marek - opinia (1) Naprawdę rewelka.Jedzonko PYCHOTA. Marek MILUTKO (1) Warto wpaść na rybke i nie tylko :) Gorąco polecam!!! mloda super (1) Szkoła rewelacja. Nauczyciel zawsze przygotowany na lekcje: realizuje... De.eM. To jest Centrum z prawdziwego zdarzenia!!! (1) Polecam! Podejście do pacjentów jest miłe i sympatyczne a ceny niewygórowane!... halny TRIUMPH (1) Bardzo fajne centrum handlowe!! Szczególnie podoba mi się sklep Triumph, w... gdusia