Szczęśliwcy - opinia (1) Serdecznie polecamy Dwór Oliwski jako idealne miejsce organizacji przyjęcia... Szczęśliwcy Anna Zielińska - opinia (1) Ośrodek szkoleniowy EFEKT jest profesjonalną szkołą nauczania jazdy. Z nimi... Anna Zielińska Polecam !!! (1) Gorąco polecam salon P.Izy. Od kiedy zacząłem chodzić do P.Izy z moim Westem... WALDEK
odradzam (1) coco pierwszy raz odweidzilem jakis rok temu. pierwsze wrazenie bylo bardzo... Si Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę jazdy "Barbara". Teoria wyłożona w sposób przyjazny dla... Kamila Pełen profesjonalizm (1) Gorąco polecam! Profesjonalizm w każdym calu. Miła atmosfera i fachowa... Beata Deja Vu (1) Rewelacyjny i profesjonalny zakład fryzjerski. Godny polecenia w... Piotr Zając Brawo:) (1) En Vouge:) Brawo dla lokalizacji i stylizacji. Mój Bratanek za każdym razem... Piotr :) (1) Jestem zadowolony z tego solarium zawsze fajna muza tam leci, zazwyczaj jest... Tomek wspaniale miejsce nawet na jedzenie codziennie (1) Jemy tam od kilku miesiecy, min 1/tydzien. Przystepne ceny, ogromne porcje... Jarek OBSLUGA DO WYMIANY (1) DO BARBADOSU CHODZE OD OK 3 LAT I ZAWSZE BYL TO MOJ ULUBIONY LOKAL ,ZAZNACZAM... KASKA paranoja (1) To jakaś paranoja. Tam wogóle już nie ma wolnych miejsc delfin jest bardzo ok (1) mieszkam tu juz kika lat, uwielbiam to miejsce.W gdańsku lepszego osiedla nie... kati mari - opinia (1) Trafilismy dzisiaj z mezem do restauracji przypadkiem i oboje jestesmy mile... mari operował (1) ja jestem bardzo zadowolona i po onkologicznej operacji bez opłat i... zadowolona pac_a Soul (1) Narszczcie na pomorzu znalazło sie centrum handlowe, w którym w jednym... Grzana W Gdyni najlepszy (1) Klub zrobiony na styl warszawki, lansiarski - ale to jest ok. Rewelacyjna... Lila Taka sobie (1) Restauracja podobno jest bałkańska, a jak próbowałem coś zamówić z tej kuchni... Lukasz Troche za drogo. (1) Wszystko dobrze fajne atrakcje itp. lecz niestety wszystko drogo jak dla... Skneraa KOSZMAREK (1) zgadzam się totalnie z tym,co napisano niżej.Za każdym razem jak jestem(a... Sławek