Super! (1) Od kilku lar korzystam z tej przychodni, najpierw z królikiem a teraz z psem.... Ada REWELACJA NA 6+ (1) Ciężko mi wierzyć w tego rodzaju opinie które widnieją poniżej. Byłam w... Kasia Nowicka Najsmaczniejsza pizza! (1) Nie wiem jak wygląda lokal, bo korzystam z dostawy do domu. REWELACJNA pizza,... Aneta
GORACO POLECAM (1) Wspolpraca z panem Edwardem to sama przyjemnosc.Jest bardzo mily i dokladny w... Magda w 100% polecam, szczególnie motocyklistom i motocyklistkom:) (1) Jednym zdaniem mogłabym określić - rewelacja. Ocenic na 6+:) Jestem naprawde... Iwona Gorąco polecam! (1) Po prostu rewelacja. Pani Sylwia jest genialna. Zawsze wyczaruje z moich... Dominika kasik - opinia (1) no ja od ang. mam panią E.K i od polaka mam M.K i jest faktycznie katusz ale... kasik sylwester (1) zeszłoroczny sylwester był rewelacyjny,przepyszne jedzenie,fachowa obsługa i... monia ale obiecaj (1) Kolejny wielki moloch! Lumpex dla bogaczy! Tylko ten to przeszedł sam... a.p. klasa - opinia (1) słodko w komentarzach,ale nie ma co ukrywac,Pani Roma nadaje smak... klasa polecam!!! (1) trzy tygodnie temu poddałam się operacji plastycznej(podniesienie... Katarzyna Jolanta - opinia (1) Pan Piotrowski jest profesjonalnym rewelacyjnym i godnym polecenia laryngologiem Jolanta Git (1) mnie sie tam podoba cesar NAJLEPSZA KUCHNIA W GDYNI !!!! (1) może troche drogo ale jak za tak dobrze zrobione jedzenie na prawdę warto!!!... Artur Dobre jedzonko (1) A mi tam się podoba i jedzenie-bardzo dobre, ładnie podane i obsługa-miła,... mła jak najbardziej pooooooleeeeeeeeeeeeecam!!!!!!! (1) Uczyłam się jeżdzić z Jankarem co mogło się skończyć tylko jednym...... Jola Pizzeria (1) Kiedyś była to jedna z moich ulubionych knajpek..Sympatycznie, miło,... zniesmaczona :) (1) Witam.Zdałam za pierwszym razem.W sumie nic dziwnego , skoro moim... Tomek POLECAM (1) Zgadzam się ze wszystkimi poniższymi opiniami - a z tego co widzę są same... Grażyna Rewelacyjne! (1) Korzystalam z Pomocy jednej z Pan weterynarek poniewaz moja psinka... funny