Studentka - opinia (1) Wykładowcy OK, program nauczania OK (Europeistyka II stopień). Ale te... Studentka co jest kurde? (2) a ja was zaskocze!bo wcale nie jest tak fajnie jak sie wydaje mimo ze zdalam... chyba dziki prrrrrecel ja - opinia (1) niemoge sie zarejestrować do dentysty ja niewiem co to jest cały czas nikt... ja
spróbujcie lepiej :) (1) Rozczarowałam się, bo jadłospis rewelacyjnie brzmiący a tymczasem: sos... asia Zdałem xD (1) Egzamin zdałem za pierwszym podejsciem ;). Miałem przyjemność jeździc z... Krystian Mozna polecać (1) Przyznaję rację Tym, którzy twierdzą, ze porcje się zmiejszyłt - to prawda!,... Dorka nie jest źle (1) wiedza i umiejętności niektórych mechaników odbiegają od standardów, niestety... stały klient zawiedziona - opinia (1) Ja również skusiłam się poniższymi opiniami i także jestem zawiedziona.... zawiedziona chyba najgorsze solarium jakie odwiedzilam (1) chyba najgorsze solarium jakie odwiedzilam , dwa stare lozka w dodatku ze... sungirl Mniam (1) Przepyszne jedzenie, miła, potrafiąca doradzić obsługa, jedynie wystrój nie w... Anka Mega-szkoła-XXLO (1) uczęszczam już drugi rok do tej szkoly i naprawde musze się zgodzić ze... uczeń2007 Drzwi do mojego domu. (1) Zakupiłem te drzwi ze względu na jakość i ilość proponowanych okładzin i... Hary Super Pizzeria !!! (1) Bardzo fajna pizzeria i smaczne jedzonko. Polecam pizze 50cm. duże i... Janusz nie mily instruktor (1) Teoria faktyko moze dobra, dobre jest rowniez to ze godziny mozna dopasowac... poczatkujaca Opinia wychowanka (1) Moje dziecko do tej pory korzystając z ośrodków dysleksji i nauczania... Robert Polecam!!! (1) Świetni instruktorzy i wspaniała atmosfera :) Jus mojalubiona restauracja (1) byłam już ponad 20 razy, w różnym towarzystwie, także wybrednych... Barbara Szukanie dobrego terapeuty dla dyslektyka (1) Na początku klasy pierwszej okazało się ze moja córka ma kłopoty w nauce,... Zofia Szukanie dobrego terapeuty dla dyslektyka (1) Na początku klasy pierwszej okazało się ze moja córka ma kłopoty w nauce,... Zofia gorąco polecam (1) z czystym sumieniem mogę polecić konsultacje psychologiczne u Pani Ani.... agnieszka