Najlepsza szkółka jazdy przynajmniej w 3Mieście (1) Gorąco polecam właśnie szkołe jazdy "AWANS". Instruktor wpaja do głowy każdy... Grażyna Klawon Szał ciał do 4 nad ranem :) (1) Bawiliśmy się tam wczoraj do 4 nad ranem nie schodząc z parkietu, który... el Martinez ok (1) Niedrogo.To najwazniesze Dexter
POLECAM (1) GORĄCO POLECAM DR WOŹNIAKA, DLA BOJAŹLIWYCH I DZIECI SZCZEGÓLNIE. MIŁY,... LUSIA POLECAM !!!! (1) Bardzo miły i profesjonalny zespół pracowników!!! Polecam zabiegi... TINA nie polecam (1) z włoską kuchnią to rzeczywiście niewiele ma wspólnego, a pasty faktycznie... g Płyta Redłowska!!! (1) Zdzichu najlepszy wokalista na Pomorzu!! Lokal wypasiony, muza świetna. Szef POLECAM!!!! (1) Jeżeli chcesz zdać egzamin na prawo jazdy to warto rozpocząć naukę z Sorriso!... Karolina Dziecko lubi tam spędzać czas! (1) I to jest chyba najlepsza rekomendacja. 2,5 letni maluch świetnie się... mama bożena - opinia (1) Byłam stałą pacjentką pani Anny - do czasu.... Byłam zadowolona z opieki i... bożena szkoła godna polecenia (1) Super szkoła, chodzę dopiero od wrzesnia, ale bardzo mi się podoba, lektorzy... Piotr To co tam się dzieje nie jest winą pracowników!!! (1) W tym markecie są na niektórych działach tak duże rotacje pracowników iż... Gdańsk Jesteście rewelacyjni (1) Chciałabym podziękować WSZYSTKIM pracownikom klubu. Poprzednio mieszkałam w... Olga Kurowska Idz do fryzjera, a zrelaksujesz się cała. (1) Bardzo miła atmosfera, wspaniała obsługa, niepowtarzalny klimat. Polecam... Grażyna pani lucynooo :) (1) WITAM WSZYTKICH,UCZĘSZCZM DO PANI LUCYNY OD 11 LAT I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY... MARILKA Prawie.... (2) Korzystałem z usług tego salonu.Wycinałem sobie wzorki na skroniach, powiem... Darek mega dobre miejsce (1) Trudno porównywać oba ferbery-jedno jest pewne, oba wyróżniają się na tle... JUREK bardzo dobra szkoła ! (1) moim zdaniem to bardzo dobra szkoła! ucze sie już drugi rok i naprawdę jestem... Kasia wygladałam strasznie (1) Trafiłam do gabinetu z polecenia wygladałam tragicznie cała twarz owrzodzona... AS Polecam (2) To właśnie dzięki tej stronie znalazłam salon kosmetyczny Pani Izy,który... Magda