znają sie na rzeczy (1) dawno nie widziałem tak dobrego warsztau super obsługa fachowe doradztwo... przemek Mój ulubiony Pub, ma swój klimat POLECAM (1) Mój ulubiony Pub, ma swój klimat POLECAM maciek rewelacjaaaa (1) jestem bardzo zadowolonaaa !! i polecam!!! Asiunia :)
kkk - opinia (1) Wszystko niby ok, symaptyczne panie, ktore czasami zapominaja o wlaczeniu... kkk folia-skałdnik sałatki (1) Jednym ze składników zamówionej w minioną sobotę sałatki okazał sie wielki... Phoebe Jestem bardzo zadowolona - polecam! (1) Kilka dni temu zdecydowałalaserowej bikini. Zaskakująca promocyjna cena w... Beata NIE POLECAM!!! (1) Podjechałem z cieknącym przewodem paliwowym. Pochodzili, pooglądali i...... Corolla Polecam!!!!!!! (1) Pizzeria na najwyższym poziomie!Dania wyśmienite zawsze pieknie podane... Agnieszka Zdrojewska ZADOWOLONA PANNA MLODA!!! (1) Miałam slub 10 listopada, dziekuję pani Zdisławie za "wygranie wojny" z moją... A. ZMIENIONY ADRES (1) pracownia razem z sylwiami zostal przeniesiony na batorego 43 :) gdyby ktos... jedna z sylwek :) Rewelacja (1) WSzystko rewelacyjne i popieram przedmowce-najlepsze kalmary jakie w zyciu... Pati kiepska obsługa (1) Jedzenie smaczne i super drinki. Szkoda tylko, ze jest kiepska obsługa i... Pati Przereklamowane (1) Beznadziejnie zrobiona karta. Jedzenie -nic specjalnego. Na tle innych... Patrycja Podziękowania dla Sigura (1) Nic dodać, nic ująć: zdałam za pierwszym razem. Z pozdrowieniami dla... Hulietta rewela (1) czekalem w domu ok 30 min. pizza goraca prosto z pieca szybik kierowca placki... kostekgda Czy wiecie kim jest Halinka? (1) To matematyczka z tej szkoły. Napisała tę opinię, ze by podlizac sie... uczeń 16 - 17 listopada (1) Co tu pisać no super bylo !!! Jeszcze raz dziekuje :) Michal SUPER POLECAM !!!!!!!!!!!!!! (1) Super obsługa, bardzo miłe Panie kelnerki. Spokojna i przyjazna atmosfera.... STAŁY KLIENT Nie polecam !!!!! (1) Wystrój fatalny, bród, pleśń na ścianach, smród. Sprzęt co chwile popsuty. Co... Kursantka Dla mnie bomba! (1) Wyszłam z salonu zrelaksowana, następnego dla wszyscy byli zachwyceni... Gattino