Rozczarowanie :((( (2) Do Akademosa chodzę już ponad rok.Co się z dzieje z tym klubem?? Nie dość, że... rumburak Super paznokcie! (2) Kilka dni temu zrobiłam sobie w tym salonie paznokcie akrylowe i muszę... Agnieszka Wysoka jakość za rozsądną cenę (1) Jedyna rzecz do której mógłbym się przyczepić to prasa z zeszłego tygodnia. Jakub Szajkowski
oszukiwanie klienta (1) Po raz kolejny zostałam oszukana przy zakupie produkru w tym... dorota adunia - opinia (1) aj law Ju do bólu!!!!!!!!!!!!!!;):*:*:*:* adunia Henryka Bucza - opinia (1) Profesjonalista , uczciwy,wrażliwy sama sobie zazdroszczę , że moje... Henryka Bucza wczoraj bylem tam pierwszy raz (2) chodzilem tam jeszcze kiedy istnial punkt, wczoraj przypadkiem wpadlismy i... marcin Wygrana! (1) Wygrałam obiad lub kolację dla dwojga. Dzisiaj postanowiliśmy ją razem z... Anita mama - opinia (1) zaletą przedszkola jest bardzo profesjonalna opieka i ciepłe podejście do... mama dot. odziału Ujeścisko (1) dot. odziału Ujeścisko mama oszukana - opinia (1) Jazdy po 45 minut, non stop tymi samymi trasami, zero placu. Jestem w trakcie... oszukana Mile zaskoczony ! (1) Miałem dziś przyjemnośc byc na obiedzie w tej restauracji. Super smaczne... Grzegorz z Oliwy SUPER SPECJALISTA (1) Sympatyczna, komunikatywna, ma bardzo dobre podejście do dzieci,potrafi... mama Bez komentarza... (1) Na kurs zapsisałem się na początku sierpnia. Za pasem mamy już grudzień, a ja... Rozczarowany kursant Egzamin zdałam za pierwszym razem :-O), ale smutno mi, bo „sunajowa przygoda” jest za mną. Dzięki Chłopaki (2) Kiedyś szłam z kolegą, który wytatuował sobie na ramieniu świnię. Było ciepło... "szatanek" Szarlotka z lodami to jakas kpina (1) Bylem w tym lokalu dzis i wiecej nigdy nie pojde, powodem jest szaralotka z... Grzegorz pyszna pizza (1) i bardzo miła obsługa. co prawda nie byłam tam nigdy osobiście, ale jako... Pestka Katia - opinia (1) jedzenie raz było tylko dobre, kolejne dwa razy to totalna porażka. porcje... Katia kiepski - opinia (1) kiepsko kiepski Witam serdecznie (1) Chciałbym sie podizelić na forum z wszystkimi pewną zaobserwowaną preze mnie... kamilek