Pani w kwiecie wieku wszystko psuje. (1) Generlanie salon przyjemny i mam tam ulubiona fryzjerkę która potrafi dobrać... Stała Klientka A. Dobra i szybka praca (1) Pan Babiarczyk wykonal szybko i perfekcyjnie brame do mojego domu.... p.Katarzyna Iza - opinia (1) Polecam salon w Gdyni. Świetna obsługa, elegancki wystrój, miła atmosfera. Iza
jak w domu (1) zostałam tam zaproszona na kolację..spokojna uliczka,niepozorny domek a w... Angelika Wspaniałości!!!! (1) Jestem zauroczona tym miejscem od momentu gdy pierwszy raz przekroczylam jego... przyjaciolka:-) Pani Ewa (1) Nie będę się dużo rozpisywać, aczkolwiek pisać by można dużo.. pozytywów... Monia KOSZMAR (1) ta restauracja bardzo się popsuła od czasu kiedy bylam tam pierwszy raz.... kasia gracz - opinia (1) brudne , krzywe i rozpadające sie stoły .śmieszne zasady wprowadzone przez... gracz świetny odpoczynek (1) masaż wykonany profesjonalnie! - polecam szczególnie kamienie wulkaniczne -... Ula PYSZNIE!! (1) TAKA NIEPOZORNA RESTAURACYJKA I MIłE ZASKOCZENIE!! JEDZONKO SUPER SMACZNE I... LUKASZ pani dr.Joanna Skrodzka (1) Rewelacyjna kobieta.Po wczesniejszych przezyciach bałam się dentysty,ale... honey Podziękowanie (1) Serdeczne podziękowania dla Pani ordynator D. Czarneckiej - Rudnik, lekarza... Joanna Nikielska ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! (2) Chciałam podziękować za teoretyczne i praktyczne przygotowanie do egzaminu.... Karolina :)) (1) 8 listopada zdałam egzamin!!!!Wielkie podziękowania dla Krzysia Grądalskiego... Monika Podoba mi się. (1) Jest nieźle, uważam, że to bardzo dobra sieć, o szybkich łączach.... Ja Polecam gorąco!:) (1) Do Pana Waldka trafiłam z polecenia znajomego, kóry był bardzo zadowolony z... Angelika BRAK DOŚWIADCZENIA (1) Pisze tego mejla w imieniu mojej dziewczyny. Jesteśmy zażenowani wykonaniem... Sławomir Kamiński Najlepszy klub w Trójmieście - polecamy ! (1) do fitness klubu Akademos chodzimy całą grupą przyjaciół od samego początku,... mirek i przyjaciele Bardzo dobra obsługa (1) Bardzo dobra obsługa oraz nie wysokie ceny .Byłem bardzo miło zaskoczony... Robert Barnicki Oddział VII (1) Jestem zbulwersowana niesprawiedliwą opinią, jaka została zamieszczona w tym... Mirka