Ogolnie przecietny serwis (1) Obsluga sprawia wrazenie jakby byla pepkiem swiata.Zamontowany chip zwiekszyl... Jacek1967 Zijo - opinia (1) Poradnia alergologiczna dla Bogaczy W poradni kasują za wszystko na dzień... Zijo fatalna obsługa (1) Klub wydaje się miły, ale fatalna obsługa psuje pierwsze dobre wrażenie.... Dawid
Pierwsza wizyta (1) Byłem dziś z rodzinką. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Obsługa wie co... M supper (1) Lekarz rewelacyjny- pelen ciepla i spokoju, ale niestety 3 h opoznienia,... anna czas oczekiwania (1) mielismy z chlopakami zlot meski przy piwku i oczywicie glod nas... Jurgen Serwują jedną z lepszych pizzy w Gdańsku (1) Pizza jest bardzo dobra, chrupiąca, gorąca, dodatków nie żałują. krzysiek ohhh!!!!stare nawykiii sa zle!!! (1) Mozna powiedziec, ze poczatki byly u pani Iwony dobre uczeszczalam do salonu... klijetka Dla mnie super (2) Zupełnie nie mogę się zgodzić z rumburakiem. Zwłaszcza w temacie czystości.... Mariusz Lauda polecam ARTOM i pana Michała Osypiuka (1) Jestem bardzo zadowolona że robiłam kurs w ośrodku Artom.Uważam że bardzo... Lucyna smacznie ale w spartańskich warunkach (1) Jedzenie smaczne, ale posiłki bynajmniej nie należące do tanich. Przyjemne... Pablo szczerze polecam (1) Wybrałam się do Beauty Laser w Gdyni. Najpierw pojechałam na konsultację i... malpusia_1974 Wreszcie jakies argumenty xD (1) Wg mnie przesadzacie z krytyka tej szkoly a opinie z bezpodstawnymi niskimi... uczen Zdecydowanie odradzam! (1) Kurs prowadzony w baraku koło warsztatu. Smród i bród, a sprzęt nawala (dvd... Mateusz P. Polecam! (1) REWELACJA! Mili i uprzejmi ludzie. Instruktor Adam nauczył mnie bezbłędnej... Mateusz Pepiórka Dorota - opinia (1) Witam w Artomie brałam dodatkowe godziny jazdy,z wielkim sercem moge polecić... Dorota Katarzyna - opinia (1) Bardzo dobra szkoła Katarzyna BARDZO SOLIDNA FIRMA (1) Myśle że poprzednie opinie są nacechowane złością i nieudolności Klientów.... Szatek Nadal uważam że SUPER (1) Miałam krótką przerwę jeśli idzie o obecność w salonie ale wróciłam i z cała... Ewa pyszności (1) Przystępne ceny,a jedzenie jest przepyszne.Uwielbiam kebab i makaron:kurczak... Kasia