ANNA - opinia (1) PRZEPROWADZIŁAM SIĘ NA ORUNIĘ PEŁNA OBAW SŁYSZĄC OD DZIECKA OPINIE NA TEMAT... ANNA ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM ;-) (1) "Kursantka z Łodzi po rocznym przebywaniu w Gdańsku i jazdch w ciągu dnia:... kierowca LEKARZ Z POWOłANIA (1) Fachowa wiedza i pełen profesjonalizm. Pani Doktor jest lekarzem absolutnie... JUSTYNA DASZKOWSKA
Rewelacja!!! (1) Polecam wszystkim Club. Wreszcie znalazłam fryzjerów z prawdziwego... świeżo upieczona mama Bardzo dobry ośrodek. (1) Jeździłem z Panem Andrzejem P. Bardzo dobry i profesjonalny instruktor.... Tomek GORĄCO PLECAM...NIE MA LEPSZEGO W TRÓJMIEŚCIE... (1) BARDZO MIŁA OBSŁUGA, FAJNY KLIMAT A PRZEDE WSZYSTKIM NAJLEPSZE ŁÓŻKA, KTÓRE... MŁODY.... zdałammmm :D:D:D:D ('B') (1) Zdałam za pierwszym razem:D wszytko dzięki ABC i Panu Grzegorzowi! Pan... Magdalena Muzolf dopiero zaczynam, ale... (1) Od 9 listopada uczęszczam na wykłady. Co prawda nie ukończyłam jeszcze kursu.... kursantka Zdałam egzamin i jestem szcześliwa! (1) Chciała bym podziękować Panom Michałowi i Krzyśkowi za przygotowanie mnie do... Teresa P. -kierowca bombowca polecam (1) polecam gabinet Pani Beaty - mam problematyczna cere -wybralam sie wiec na... dominika :) (1) Po tym jak jeździłam w tym Ośrodku wiem,że umiem jeżdzić. Dzięki nim zdanie w... Karolina polecam (1) Obsluga wyjatkowo mila i dbajaca o klienta (i jego zachcianki:-)). Jedzonko... karola Królewna (1) Mówię do żony:Dajmy im szansę trzeci raz. I poszliśmy na obiad w jakiś... Mario As-to jest to!:) (1) Hej, co prawda zdałam egzamin za drugim podejściem ale uważam, że ośrodek... Ania gorąco polecam (1) DLA MNIE REWELACJA-CZYśCIUTKO,MIłA OBSłUGA I FAJNY WYSTRóJ. ZA KAżDYM RAZEM... joanna iza - opinia (1) Rewelacja!!!! Nic dodać nic ująć iza Wojtek Anglia - opinia (1) Podziekowania dla p.Jacka i p.Darka za poswiecony czas.Mimo przeszkod jakie... Wojtek Anglia Asiunia - opinia (1) Bywam tam bardzo często, szczególnie lubię sobotnie imprezy, ale zauważyłam... Asiunia naprawde polecam! jestem zachwycona (1) Trafiłam do gabinetu około miesiąc temu całkiem przypadkiem i naprawde nie... dzieczna pacjentka POLECAM " Szkołę Barbara" (1) Jeszcze jakis czas temu nie wierzyłam, że kiedykolwiek usiądę za kierownicą,... Klaudia S.